0
YMvKas grondkabel

YMvKas grondkabel

YMvKas grondkabels zijn uitstekend bruikbaar bij de aanleg van bovengrondse installaties en installaties in de grond waarbij technische en mechanische bescherming gewenst is. De mantel vormt een uiterst degelijke beschermingslaag. Zelfs wanneer de kabel geraakt wordt door een schop die in de grond gestoken wordt, biedt de mantel goede bescherming.

Bent u op zoek naar kabels met een diameter groter dan 2,5 mm² en/of meer aders? Dan spreken we van maatwerk kabels en bieden we voor u. De meeste van onze kabels zijn daarnaast per meter verkrijgbaar.


Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd*

Wanneer u voor 16.00 uur bestelt worden de maatwerk kabels de volgende werkdag geleverd bij een vestiging bij u in de buurt. Ook kunnen wij u helpen met kabelberekening. Onze specialist kan vervolgens, na opdracht, de bestelling voor u in orde maken.

*Afhalen op uw vaste vestiging of een vestiging bij u in de buurt.

Kabelberekening

Weet u niet precies welke kabel u nodig heeft, of heeft u advies nodig bij uw kabelberekening?

Neem dan contact op met onze specialisten via 0523-687510. Wij hebben een aantal gegevens van u nodig, waarna wij u passend advies kunnen geven over de kabels die nodig zijn in uw situatie. U kunt ook online een kabelberekening aanvragen, waarbij u de gegevens direct invult bij het aanvraag formulier.