0
Buitenverlichting

LED tuinverlichting

Op zoek naar sfeervolle tuinverlichting? De duurzame design tuinverlichting van Adurolight zijn sfeermakers voor iedere tuin. De tuinlampen zijn zeer geschikt voor het verlichten van paden en omgeving. Adurolight LED tuinverlichting is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen met variërende hoogtes. Zowel overdag als in de avonduren genieten van uw tuin? Geef uw tuin de juiste sfeer met de tuinverlichting van Adurolight.

Hulp nodig bij het vinden van de ideale tuinverlichting? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder bij het vinden van de geschikte tuinverlichting.

Wat is LED tuinverlichting?

Met de LED tuinverlichting van Adurolight creëert u de juist sfeer in uw tuin. De kleurtemperatuur van de tuinlampen is 3000K, dit is vergelijkbaar met gloei- en halogeenlampen, ook wel warmwit licht genoemd. Alle typen tuinverlichting van Adurolight vallen binnen de IK 10 waarde. De IK-waarde staat voor de mate van slagvastheid. IK 10 is de maximaal haalbare waarde binnen de IK-waarden, dit wil zeggen een vandalismebestendig armatuur.

De Adurolight LED tuinlampen zijn speciaal ontworpen voor een vochtige omgeving. De tuinlampen zijn met IP65 spatwaterdicht en weerbestendig en dus ideaal voor gebruik buitenshuis. De LED lampen hebben met een L70 waarde van 50.000 een lange levensduur. Zelfs na 50.000 branduren is de lichtopbrengst nog minimaal 70%.

Verschillende soorten LED tuinverlichting

LED tuinverlichting van Adurolight is leverbaar in vier verschillende uitvoeringen. De diverse uitvoeringen van de tuinlampen zijn daarnaast te verkrijgen in variërende hoogtes.

LED tuinverlichting Bollard, type Classic
Deze Adurolight LED tuinlamp, type Classic, straalt zijn lichtbron naar de zijkanten. Dit maakt de tuinlamp zeer geschikt voor het verlichten van paden, oprit en omgeving in uw tuin. De LED lamp geeft 150 lumen lichtsterkte en heeft een vermogen van slechts 4 Watt. De LED tuinverlichting, type Classic, is verkrijgbaar in twee hoogtes; 565 mm en 768 mm.

LED tuinverlichting Bollard, type Square
De LED tuinlamp, type Square, straalt de lichtbron naar de zijkanten. Dit maakt de tuinlamp zeer geschikt voor het verlichten van uw tuin. De LED lamp geeft 150 lumen lichtsterkte en heeft een vermogen van slechts 7 Watt. De LED tuinverlichting, type Square, is verkrijgbaar in twee hoogtes; 680 mm en 782 mm.

LED tuinverlichting Bollard, type Deco
Deze Adurolight LED tuinlamp, type Deco, straalt de lichtbron rondom dus naar de zijkanten en naar boven. Dit maakt het type zeer geschikt voor het verlichten de omgeving. De LED lamp geeft 150 lumen lichtsterkte en heeft een vermogen van slechts 4 Watt.

LED tuinverlichting Bollard, type Jarno
De LED tuinlamp, type Jarno, straalt de lichtbron naar onderen. Dit maakt de tuinlamp zeer geschikt voor het verlichten van paden, zonder de omgeving met ongewenst licht te verstoren. De LED lamp in de tuinverlichting geeft 150 lumen lichtsterkte en heeft een vermogen van slechts 5 Watt. De LED tuinverlichting, type Jarno, is verkrijgbaar in twee hoogtes; 600 mm en 800 mm.

Voordelen van LED tuinlampen

LED tuinlampen zijn toepasbaar op verschillende plekken in uw tuin. De moderne uitstraling en kleurtemperatuur van de tuinverlichting zorgen voor een perfecte sfeer in uw tuin. De decoratieve buitenverlichting zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tuin.

Alle voordelen van LED tuinlampen van Adurolight op een rij:
  • Sfeermakers voor iedere tuin
  • Sterke prijs kwaliteit verhouding
  • Energiezuinig
  • Weer- en waterbestendig
  • Zeer slagvast
  • Duurzaam: lange levensduur
  • Sfeervol, maar krachtig licht

Energiezuinige keuze; LED tuinverlichting

LED tuinverlichting is een uitstekende oplossing voor de lange termijn. De tuinverlichting heeft vele branduren, waardoor vervanging niet of bijna niet nodig is. Uiteraard bespaart u daarnaast op uw energiekosten door de energiezuinige LED oplossing. Tot slot is LED tuinverlichting minder schadelijk voor het milieu.

Overstappen op LED verlichting, maar weet u niet welke LED lampen u nodig heeft? Neem contact op met onze LED specialisten, zij adviseren u graag over de best passende oplossing voor uw situatie.
Wildkamp maakt gebruik van cookies