0
Lijngoten, belastingklasse C, D en E

Lijngoten, belastingklasse C, D en E

Met een lijngoot kun je eenvoudig regenwater afvoeren, dit voorkomt hinderlijke plassen op het parkeerterrein of langs de rijbaan. Deze goten hebben belastingklasse C, D of E en zijn hierdoor geschikt voor verharde wegbermen, rijbanen, parkeerplaatsen, winkelstraten, wegen op industriegebieden en oppervlaktes met een grote wielbelasting. De onderbakken van de afvoergoten zijn leverbaar in de materialen polypropyleen en polyesterbeton. De roosters zijn er in verschillende designs en materialen.

Kunststof lijngoten

De Kenadrain zijn gemaakt van pp (polypropeen) en de lijngoten zijn leverbaar in verschillende types:
 • HD100
  Deze lijngoten hebben een breedte van 13,6 cm en zijn er in verschillende hoogtes. Geschikt voor de belastingklassen A, B, C en D. De Kenadrain HD100 wordt o.a. geleverd in sleuf-, maasrooster en met inspectieluiken. De materialen van de roosters verschillen van verzinkt staal, rvs, pvc en gietijzer.
 • HD150
  De Kenadrain HD150 lijngoten zijn geschikt voor de belastingklassen B, C, D en E. De HD150 heeft een breedte van 20,7 cm en een hoogte van 20,5 cm. De goten zijn voorzien van een sleuf-, maasrooster en inspectieluik in de materialen gietijzer, verzinkt staal en rvs.
 • HD200
  De HD200 heeft een breedte van 24,9 cm en een hoogte van 23,7 cm. Deze lijngoten zijn geschikt voor belastingklassen B, C, D en E. De goten zijn voorzien van een gietijzeren sleufrooster of een verzinkt stalen maasrooster.
 • HD300
  De Kenadrain HD300 worden geleverd met een gietijzeren sleufrooster en zijn geschikt voor de belastingklassen C, D en E. Deze lijngoten hebben een breedte van 36,1 cm en een hoogte van 36,9 cm.

Polyesterbeton lijngoten

Polyesterbeton is een samenstelling tussen natuurlijke minerale kwarts en reactieve harsen. De lijngoten zijn onderhoudsarm en in grote mate zelfreinigend. Ze zijn leverbaar in de volgende types:
 • KE-100
  De KE-100 lijngoten hebben een breedte van 13,6 cm en zijn er in de hoogtes 15, 20 en 25 cm. De onderbakken worden geleverd met een rvs, gegalvaniseerde of zwarte afwerkingsrand. De roosters zijn leverbaar in sleuf-, lengtestaaf-, maas-, en gatenrooster in de materialen gegalvaniseerd, rvs, kunststof en gietijzer. De belastingklasse wordt bepaald door het rooster, Wildkamp heeft de roosters voor de belastingklassen A, B, C, D en E.
 • KE-150
  De KE-100 heeft een gegalvaniseerde afwerkrand en een breedte van 21,4 cm. De hoogte van de lijngoten is 22, 27 en 32 cm. De roosters zijn leverbaar in gietijzeren sleufrooster, rvs of gegalvaniseerd maasroosters. Deze goten zijn geschikt voor belastingklassen C, D en E.
 • KE-200
  Deze lijngoten type KE-200 hebben een breedte van 26,4 cm en een hoogte van 13 en 29 cm. De KE-200 goten zijn geschikt voor belastingklassen C, D en E. De onderbakken zijn voorzien van een gegalvaniseerde afwerkrand en de roosters zijn leverbaar in gietijzeren sleufroosters, rvs of gegalvaniseerde maasroosters.
 • KF-100
  Deze lijngoten zijn voorzien van een gietijzeren afwerkrand. De KF-100 heeft een breedte van 14,4 cm en worden geleverd in de hoogtes 15, 20 en 25 cm. De belastingklasse wordt bepaald door het rooster, Wildkamp heeft de roosters voor de belastingklassen A, B, C, D en E. De roosters worden geleverd in sleuf-, lengtestaaf-, maas-, en gatenrooster in de materialen gegalvaniseerd, rvs, kunststof en gietijzer.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.