0
Lijngoten, belastingklasse F

Lijngoten, belastingklasse F

Met een lijngoot kun je eenvoudig regenwater afvoeren, dit voorkomt hinderlijke plassen of zelfs verzakkingen. Deze goten hebben belastingklasse F en zijn hierdoor geschikt voor extreem hoge belastingen, denk hierbij aan een landingsbaan op het vliegveld.
Deze lijngoten zijn gemaakt van polyesterbeton, een samenstelling tussen natuurlijke minerale kwarts en reactieve harsen. De lijngoten zijn onderhoudsarm en in grote mate zelfreinigend. Ze zijn leverbaar in de volgende types:
 • SF-100
  Het type SF-100 heeft een breedte van 16,4 cm en is in verschillende hoogtes leverbaar. De lijngoten worden standaard geleverd met een gietijzeren sleufrooster. Deze goten zijn geschikt voor de belastingklassen E en F.
 • SF-150
  De lijngoten SF-150 zijn geschikt voor de belastingklassen D, E en F. Deze goten hebben een breedte van 21,4 cm en in de hoogtes 22, 27 en 32 cm. Het gietijzeren sleufrooster dient los bij besteld te worden.
 • SF-200
  Deze SF-200 lijngoten hebben een breedte van 26,4 cm en zijn leverbaar in de hoogtes 29 en 34 cm. Geschikt voor de belastingklassen D, E en F. Het gietijzeren sleufrooster dient los bij besteld te worden.
 • SF-300
  De SF-300 heeft een breedte van 36,4 cm en een hoogte van 39 cm. Geschikt voor de belastingklasse D en F. Het gietijzeren sleufrooster dient los bij besteld te worden.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.