0
Canalit airco leidinggoten en toebehoren

Canalit airco leidinggoten en toebehoren

Op zoek naar een leidinggoot, hulpstuk of montagemateriaal voor airco? Wildkamp heeft een uitgebreid assortiment airco leidinggoten en toebehoren. Het merk Canalit biedt een snelle en efficiënte manier van werken voor de doe-het-zelver en professional. Op basis van de filters kan er eenvoudig een passende keuze worden gemaakt.

Assortiment

Naast de verschillende kleuren zijn de leidinggoten en hulpstukken ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar, dit omdat afhankelijk van de situatie meer of minder leidingen door de leidinggoten en hulpstukken moeten. Denk hierbij naast de koelleidingen, aan elektrakabels, afvoerslang van het condenswater enz.

Kleur

Voor de afwerking van leidinggoten en toebehoren zijn de kleuren wit (RAL9010) en antraciet grijs (RAL7016) verkrijgbaar. De leidinggoten en toebehoren zijn gemaakt van pvc en zijn UV gestabiliseerd om verkleuring tegen te gaan.

Beschermfolie

De artikelen zijn voorzien van beschermfolie om beschadiging tijdens transport en montage te voorkomen.

Richtlijn

De airco leidinggoten en toebehoren voldoen aan de RoHS richtlijn (EU directive 2002/95/EF) en de REACH (EC1907/2006) richtlijn.
Canalit

Koelleidingen en koppelingen

De artikelen zijn onder andere geschikt voor de koelleiding systemen van Halcor en Bänninger.

Canalit airco leidinggoten kopen of meer informatie nodig?

De gewenste Canalit airco leidinggoot kun je eenvoudig en snel bestellen via onze website en kopen in één van onze vestigingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat het beste systeem voor jouw situatie is? Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze specialisten.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.