0
Flexibele slangen

Flexibele slangen

Wildkamp beschikt over een divers assortiment flexibele slangen voor uiteenlopende toepassingen.
De geïsoleerde laminaatslang kunt u gebruiken voor mechanische ventilatiesystemen en luchtbehandeling- en mechanische ventilatiesystemen waar hoge eisen worden gesteld aan de akoestische en thermische eigenschappen. De materialen waar deze geïsoleerde laminaatslang uit bestaat is een aluconnect binnenslang (bedekt met folie, om te voorkomen dat glasvezels in de luchtstroom terechtkomen), 25 mm isolatie (glaswol), een buitenmantel 'Jacketconnect' en een meerlagen aluminium/polyester laminaathoes.

De pvc/aluminium/polyester laminaatslang bestaat uit meerlagen (pe)/aluminium/polyester laminaatslang welke voozien is van spiraaldraad. De toepassingen zijn divers, ondere andere voor lasdampafzuiging, mechanische ventilatiesystemen, luchtbehandeling en warmteterugwinning.

De kunststof slang wordt voornamelijk gebruikt voor de afzuiging en afvoer aan huishoudelijke apparaten zoals afzuigkappen en wasdrogers. Deze pvc slang is versterkt met tussenliggende verkoperde verenstaal spiraal.

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.