0
Spiraliet buizen & hulpstukken

Spiraliet buizen & hulpstukken

Op zoek naar een ventilatie- en luchtbehandelingssysteem? Spiraliet wordt veelal toegepast in comfortinstallaties voor woning- en utiliteitsbouw als toe- en afvoerkanalen voor natuurlijke, mechanische- en gebalanceerde ventilatiesystemen, luchtverwarming en airconditioning.

De voordelen van Spiraliet

  • Spiraliet is bestand tegen temperaturen van -35 °C tot +120 °C.
  • Snelle en eenvoudige installatie.
  • Verwerkbaar in alle weersomstandigheden.

Materiaal van de buizen en hulpstukken

De buizen en hulpstukken zijn vervaardigd uit sendzimir verzinkt bandstaal met een tweezijdige zinklaag, volgens het sendzimirprocédé aangebracht. De luchtdichtheidsklasse van het systeem voldoet aan de klasse C of D volgens de kwaliteitsnorm EN 12237.

Spiraliet hulpstukken voor een passende oplossing

Door het spiraalgefelste buizen en een compleet programma van hulpstukken is Spiraliet een passende oplossing. Het systeem is leverbaar in de diameters vanaf 100 mm tot 1000 mm. De buizen kunnen worden gekoppeld door middel van hulpstukken, eventueel voorzien van een afdichtingsring, of luchtdicht afgewerkt met tape.

Een Spiralietsysteem met een breed toepassingsgebied

Ook worden de buizen in de bouw toegepast als sparingshulzen in wanden of vloeren en als stalen bekistingssystemen. Daarnaast worden de buizen ook toegepast voor industriële afzuiging of toevoer, bijvoorbeeld lasdampafzuiging, uitlaatgassen als toevoerkanaal voor machinekamers of compressorruimten.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.