0
Complete vuilwater pompinstallaties

Complete vuilwater pompinstallaties

Wildkamp levert complete vuilwater pompinstallaties voor de afvoer van afvalwater. We maken hierbij onderscheid tussen het soort afvalwater en soort installatie. Bij afvalwater gebruiken we de termen zwart water (toilet) en grijs water (wastafel, douche, enz.). Bij de installaties zijn er de volgende verschillen; installaties in de grond, grotere installaties voor in technische ruimtes en compacte installaties die in zicht geplaatst worden in sanitaire ruimtes.

Compacte installaties

Onder compacte installaties verstaan we installaties die worden geplaatst in de (semi)-sanitaire ruimtes zoals toilet, badkamer, slaapkamer of keuken. Deze installaties verpompen fecaliën (zwart afvalwater) en sommigen hiernaast ook grijs water.

Compacte toilet installaties

Dit zijn 2 in 1 installaties waarbij een toilet voorzien is van een pomp met vermaler. In een aantal gevallen is het toilet ook nog voorzien van een aansluiting waarmee grijs afvalwater verpompt kan worden. Doordat de toilet met pomp één geheel is bespaart dit ruimte en heeft deze een moderne uitstraling.

Compacte grijswater installaties

Met deze compacte installaties is het mogelijk om grijs afvalwater van keuken, wasmachine, vaatwasser, wastafel, douche, enz. te verpompen. Door de geringe afmetingen en design zijn ze in zicht, maar ook in kleine kastjes te plaatsen.

Professionele installaties, bovengronds

Onder professionele installaties verstaan we pompinstallaties voor grotere hoeveelheden afvalwater. Vaak hebben ze ook een grotere bedrijfszekerheid doordat ze uitgevoerd zijn met meerdere pompen, dit zorgt ervoor dat bij storing of capaciteitsverlies de andere pomp ingeschakeld wordt. Toepassingen zijn complete woningen, campings, bed & breakfast, enz.

Professionele installaties, ondergronds

De ondergrondse professionele installaties worden voor dezelfde toepassingen gebruikt als de bovengrondse. Bij de ondergrondse persrioolputten is er tevens de mogelijkheid voor maatwerk, wat vaak wenselijk is bij specifieke installaties.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.