0

Pp afvoerbuizen & hulpstukken

Binnenriolering is een onmisbare voorziening in gebouwen, maar het kan door gebruikers als lawaaierig en storend worden ervaren.  Met het geluidsarme pp binnenrioleringsysteem van Pipelife Master3Plus is dit te voorkomen.  Door zijn unieke samenstelling staat Master3Plus niet alleen bekend als het meest geluiddempende, maar ook als het lichtste systeem.

bonfix proefset

Pipelife Master3Plus is lichter, stiller en slimmer.  Het robuuste en geluidsarme pp systeem bestaat uit pp buizen en hulpstukken, zoals pp verloop, pp overschuifmof, pp bocht, enz. Het complete assortiment vind je bij Wildkamp.

Snelle en betrouwbare installatie

De Pipelife Master3Plus is snel en eenvoudig te monteren. De hulpstukken met manchetverbinding zijn voorzien van een afdichtingring. Deze afdichtingsring voorkomt onbedoelde verschuivingen, zelfs als de pp buis niet perfect is afgesneden of schuin wordt ingestoken. Montage met minimale fysieke inspanning. Bovendien dragen de dieptemarkering en verstevigingsribben bij  aan een optimaal installatiegemak.

De Master 3 Plus-connecties sluiten direct waterdicht af met een uitstekende lekdichtheid. De pp buizen en hulpstukken kunnen eenvoudig in elkaar geschoven worden zonder te lijmen.

Robuuste, lichte pp buizen en hulpstukken

De Master3Plus pp buizen bestaan uit drie lagen.

Gladde binnenlaag

De pp buis is voorzien van een gladde binnenlaag en voorkomt afzetting en bevordert geluidsisolatie.

Stevige tussenlaag

De stevige tussenlaag van de pp buis zorgt voor een hoge mate van stijfheid en is de belangrijkste bron van geluidsisolatie.

Zwarte buitenlaag

De zwarte buitenlaag biedt uitstekende schokbestendigheid, ook bij lage temperaturen.

Pp afvoerbuizen en hulpstukken kopen bij Wildkamp

Bij Wildkamp vind je ruim assortiment pp afvoerbuizen en hulpstukken. Koop de gewenste producten in één van onze filialen of bestel het eenvoudig op onze website of in de app.

Advies nodig over pp afvoerbuizen en hulpstukken?

We helpen je graag! Wil je advies over pp afvoerbuizen en hulpstukken? Neem dan contact op met één van onze productspecialisten of kom langs in één van onze filialen voor het beste advies.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.