0
Pvc afvoerbuizen, Recypipe®

Pvc afvoerbuizen, Recypipe

In een wereld waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is het van belangrijk dat we nadenken over de materialen die we gebruiken in onze dagelijkse bouw- en renovatieprojecten. Wildkamp draagt hieraan bij door gebruikte, vrijgekomen kunststof leidingsystemen te verwerken tot nieuwe, kwalitatief hoogwaardige afvoerbuizen. Deze afvoerbuizen van gerecycled pvc noemen we Recypipe.

Wat is Recypipe

Recypipe is een pvc buis, die wordt vervaardigd uit 100% gerecycled pvc. Hiervoor wordt vrijgekomen pvc-materiaal verzameld en volledig opnieuw verwerkt. De buis is leverbaar in verschillende diameters en diverse wanddiktes.

Deze gerecyclede pvc afvoerbuizen kunnen worden toegepast met de standaard hulpstukken. De pvc buis voldoet aan de eisen van stijfheid, slagvastheid en resistentie, dus de juiste gerecyclede pvc buis voor milieuvriendelijk gebruik.

Door toepassing van moderne productieprocessen is Wildkamp in staat Recypipe met een hoge kwaliteitsstandaard tegen zeer gunstige prijzen te leveren.

  • Wildkamp levert zowel losse buizen als volle pakketten.
  • Ook zagen wij de buizen graag op maat.

Recypipe afvoerbuis kopen of meer informatie nodig?

De gewenste Recypipe afvoerbuis kun je eenvoudig en snel bestellen via onze website en kopen in één van onze vestigingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat de optimale afvoerbuis voor jouw situatie is? Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze specialisten.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.