0
Pvc afvoerbuizen, Recypipe®

Pvc afvoerbuizen, Recypipe

Het milieu - de basis van ons bestaan

Het is van groot belang ons in te spannen voor een beter milieu. Wildkamp draagt hieraan bij door gebruikte, vrijgekomen kunststof leidingsystemen te verwerken tot nieuwe, kwalitatief hoogwaardige afvoerbuizen. Wij noemen deze Recypipe.

Waarom recyclen?

Het nijpende afvalprobleem waarmee wij allen bijna dagelijks geconfronteerd worden, neemt zorgelijke vormen aan. Daardoor heeft men in het implementatieplan Bouw- en Sloopafval vastgelegd hoe de in de NMP-plus geformuleerde taakstellingen voor preventie en hergebruik van bouw- en sloopafval gerealiseerd moeten worden.

Wat is Recypipe?

Recypipe is een pvc buis, die wordt vervaardigd uit 100% gerecycled pvc. Hiervoor wordt vrijgekomen pvc-materiaal verzameld en volledig opnieuw verwerkt. De buis is leverbaar in 14 verschillende diameters van 32 tot en met 630 mm en in diverse wanddiktes.

Technische eigenschappen

Recypipe kan worden toegepast met de standaardhulpstukken. De buis voldoet aan de eisen van stijfheid, slagvastheid en resistentie, dus de juiste buitenrioleringsbuis voor milieuvriendelijk hergebruik. Door toepassing van moderne productie-processen is Wildkamp in staat Recypipe met een hoge kwaliteitsstandaard tegen zeer gunstige prijzen te leveren.
  • Wildkamp levert zowel losse buizen als volle pakketten.
  • Ook zagen wij de buizen graag op maat.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.