0
Flexibele aansluitslangen

Flexibele aansluitslangen

Een flexibele aansluitslang is de perfecte oplossing wanneer je aan het werk bent in een krappe ruimte, een ruimte met veel hoeken of wanneer je het praktisch wilt indelen. Met een aansluitslang maak je een verbinding tussen een waterleiding en een kraan waarbij je keuze hebt uit meerdere soorten fittingen en lengtes. Kom je er niet helemaal uit welke geschikt is voor jouw situatie? Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze productspecialisten.

Het monteren van een flexibele aansluitslang

Een flexibele aansluitslang is eenvoudig op een kraan te monteren door een doe-het-zelver, maar wordt ook veel gebruikt door de professional. Let er bij het monteren op dat de aansluitslang niet is gedraaid of in aanraking komt met scherpe objecten, dit kan lekkage veroorzaken. Voor het aansluiten heb je geen speciaal gereedschap nodig.

Toepassingsgebied

De flexibele aansluitslang is gemaakt van rvs en roest dus niet. Hierdoor is de aansluitslang geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes zoals in het sanitair, maar ook bij koel systemen of verwarming. De waterslangen hebben een breed temperatuurbereik en kunnen hierdoor bij zowel koud als warm water worden gebruikt.

De flexibele aansluitslang kan worden toegepast bij:

  • Sanitair
  • Industriële toepassingen
  • Koeling
  • Verwarming

Flexibele aansluitslangen kopen of meer informatie nodig?

De gewenste flexibele aansluitslang kan eenvoudig en snel besteld worden via onze website of gekocht worden in één van onze vestigingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat de optimale aansluitslang voor jouw situatie is? Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze specialisten.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.