0
Oneflow anti kalk

OneFlow anti-kalk

De OneFlow anti-kalker neutraliseert kalk waardoor het zich niet aan oppervlakken hecht. Dit door toepassing van de TAC (Template Assisted Crystallization) techniek. Hierbij worden calcium- en magnesiummineralen omgezet in microscopische kristallen en blijven in het water aanwezig. Kalkaanslag wordt voorkomen in bijvoorbeeld leidingen, kranen, CV- ketels, apparaten zoals wasmachines, vaatwassers, koffiezetapparaten etc. wat ook ten goede komt voor de levensduur ervan.
De OneFlow is erg compact en heeft geen elektriciteit nodig, wat bespaart op energie- en installatiekosten. Ook vindt er geen regeneratie van water plaats waardoor er geen afvoer geïnstalleerd hoeft te worden.

Bestaande kalkaanslag in leidingen en appendages zoals kranen zal na ingebruikname van de OneFlow afnemen.

Mineralen zoals calcium en magnesium blijven bestaan. Dit zijn belangrijke mineralen voor de mens.

Levensduur OneFlow anti-kalk patroon

De levensduur van het patroon is 2 tot 3 jaren.
Als kalkaanslag ontstaat, dient het TAC patroon vervangen te worden.

Wil je meer informatie over waterontharders en waterbehandelaars? Op onze waterontharder keuzehulp pagina vind je handige informatie voor het selecteren van de optimale waterontharder, passend bij de situatie. Informatie over het installeren en de werking van een waterontharder worden ook op deze keuzehulppagina uitgelegd.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.