0
Oneflow anti kalk

OneFlow anti-kalk

De OneFlow anti-kalker neutraliseert kalk waardoor het zich niet aan oppervlakken hecht. Dit door toepassing van de TAC (Template Assisted Crystallization) techniek. Hierbij worden calcium- en magnesiummineralen omgezet in microscopische kristallen en blijven in het water aanwezig. Kalkaanslag wordt voorkomen in bijvoorbeeld leidingen, kranen, apparaten enz wat ook ten goede komt voor de levensduur er van.
Watts OneFlow, TAC-patroon

Watts OneFlow, TAC-patroon

1 variant
Artikelnr.: 15052330 Type : OneFlow+
Prijs wordt opgehaald...
€ ,
stuk(s)
  • Werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Binnen 1 werkdag voorradig in uw vestiging
De OneFlow is erg compact en geen elektriciteit nodig, wat bespaart op energie- en installatiekosten. Ook vindt er geen regeneratie van water plaats waardoor er geen afvoer geïnstalleerd hoeft te worden.

Er is geen elektriciteit en afvoer van spoelwater benodigd waardoor een hoog installatiegemak verkregen wordt. Belangrijke mineralen blijven behouden in het water zoals Calcium en Magnesium welke goed zijn voor de mensheid en van nature ook in grondwater voorkomen. Het patroon dient na verloop van tijd vervangen te worden, de levensduur is 2 tot 3 jaren. U merkt dat het patroon vervangen dient te worden door het ontstaan van kalkaanslag.

Bestaande kalkaanslag in leidingen en appendages zoals kranen zal na ingebruikname van de OneFlow afnemen.
Wildkamp maakt gebruik van cookies