0
Oneflow anti kalk

OneFlow anti-kalk

De OneFlow anti-kalker neutraliseert kalk waardoor het zich niet aan oppervlakken hecht. Dit door toepassing van de TAC (Template Assisted Crystallization) techniek. Hierbij worden calcium- en magnesiummineralen omgezet in microscopische kristallen en blijven in het water aanwezig. Kalkaanslag wordt voorkomen in bijvoorbeeld leidingen, kranen, CV- ketels, apparaten zoals wasmachines, vaatwassers, koffiezetapparaten etc. wat ook ten goede komt voor de levensduur er van.
De OneFlow is erg compact en heeft geen elektriciteit nodig, wat bespaart op energie- en installatiekosten. Ook vindt er geen regeneratie van water plaats waardoor er geen afvoer geïnstalleerd hoeft te worden.

Er is geen elektriciteit en afvoer van spoelwater benodigd waardoor een hoog installatiegemak verkregen wordt. Belangrijke mineralen blijven behouden in het water zoals Calcium en Magnesium welke goed zijn voor de mensheid en van nature ook in grondwater voorkomen. Het patroon dient na verloop van tijd vervangen te worden, de levensduur is 2 tot 3 jaren. U merkt dat het patroon vervangen dient te worden door het ontstaan van kalkaanslag.

Bestaande kalkaanslag in leidingen en appendages zoals kranen zal na ingebruikname van de OneFlow afnemen.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.