0
BD Bucchi slangkoppelingen

BD Bucchi slangkoppelingen

Op zoek naar koppelingen om een waterleidingsysteem aan te leggen? Dan zijn de BD Bucchi slangkoppelingen een juiste keuze. De koppelingen worden veel gebruikt bij irrigatie, zwembaden, pompen, vaten en IBC tanks. De slangkoppelingen van BD Bucchi zijn zeer sterk, hebben een lange levensduur, en zijn eenvoudig te monteren en te demonteren.

Het assortiment van BD Bucchi is zeer uitgebreid en van hoge kwaliteit. Ons BD Bucchi assortiment bestaat uit o.a.: slangkoppelingen, kogelkranen, slangtules, slangverbinders, verloopnippels, reservoirkoppelingen en zuigslangkoppelingen. Er is keuze uit 4 series: 2000, 4000 & Quick Joints, Fast en Fast Compact. Hieronder de verschillen en toepassingen.

Serie 2000

Deze nylon slangkoppelingen worden met name toegepast in de industrie en voor agrarische doeleinden. Ze zijn uiterst sterk en bestand tegen 16 bar druk (bij 20 °C).

Serie 4000 en Quick Joints

De slangkoppelingen uit de 4000-serie zijn gemaakt van pp en worden gebruikt bij lichtere toepassingen zoals irrigatie, vijvers en tuinberegening. Ze zijn sterk en bestand tegen 10 bar druk (bij 20 °C).

De tankdoorvoeren van de serie Quick Joint worden éénzijdig bevestigd, vanaf de buitenkant van de tank wordt een gat geboord voor de tankdoorvoer. Dit is een snelle en eenvoudige manier van bevestigen. De afdichting is bestand tegen een druk van maximaal 4 bar.

Serie Fast

Deze pp slangkoppelingen worden meest toegepast bij zwembaden, tanks en pompen. Ze hebben een groot gebruiksgemak, er is bijvoorbeeld geen slangklem nodig voor de montage van de slang op de slangkoppeling. Ook zijn ze bestand tegen een druk van 12 bar (bij 20 °C).

Serie Fast Compact

De slangkoppelingen uit de Fast Compact serie zijn gemaakt van pp en worden gebruikt voor het aansluiten van persslangen. De koppelingen hebben kleinere diameters, de grootste diameter is 20 mm. De maximale werkdruk is 16 bar, in combinatie met een draadknie is de maximale werkdruk 10 bar.

Aansluit-/koppelsets

In ons assortiment hebben we complete sets voor het aftappen van IBC tanks, vaten en het koppelen van meerdere IBC tanks.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.