0
Storz slangkoppelingen

Storz slangkoppelingen

Storz koppelingen zijn symmetrisch, kunnen makkelijk en snel op elkaar aangesloten worden, en zijn geschikt voor zuig- en persleidingen. De maximale werkdruk is 16 bar (tenzij anders vermeld). De maat van de nokafstand (NA) kan vsatgesteld worden door de afstand tussen beide nokken te meten in mm.

De koppelingen zijn symmetrisch, hiermee wordt bedoeld dat de koppelingen identiek zijn, er is geen sprake van een mannelijk of vrouwelijk deel. De storz koppelingen zijn voorzien van een rubberen afdichting en een bajonetvergrendeling.

Storz koppelingen zijn eenvoudig, snel en veilig te koppelen en te ontkoppelen. Door de nokdelen in elkaar te steken en daarna een kwartslag te draaien worden de koppelingen met elkaar verbonden.

De koppelingen zijn geschikt voor het werken met water en andere vloeistoffen en worden o.a. toegepast in de industrie, bouw en landbouw.
Tevens zijn Storz koppelingen zeer geschikt voor plat oprolbare slangen en brandslangen, hierdoor worden ze ook wel brandweerkoppelingen genoemd.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.