0
Gras- & grindmatten

Gras- & grindmatten

Gras- & grindmatten zijn de perfecte oplossing voor het creëren van een stabiele en sterke basis voor een grasbodem, grindpad, oprit of parkeerplaats. Met gras- & grindmatten worden verzakking, spoorvorming en waterplassen voorkomen.

Grasmatten

Met grasmatten, ook wel grastegels genoemd, is het mogelijk om een grasbodem te belasten en berijden zonder dat er bandensporen of modderpoelen ontstaan. Doordat de graswortels niet worden beschadigd blijft het gras mooi groen, ook na veelvuldige belasting.

De unieke water- en voedingsreservoirs zorgen ervoor dat water en voedingsstoffen langer worden vastgehouden, het gras blijft ook in drogere periodes langer groen.

GrindmattenGrindmatten

Door gebruik te maken van grindmatten, ook wel grindplaat, splitplaat of honingraadplaat genoemd, is er een uiterst stabiele en sterke ondergrond. Het grind blijft waar het hoort en opspattend grind en kuilen in het grindpad, terras of de oprit worden voorkomen. Wandelen, of rijden met fiets, kinderwagen of rolstoel is geen probleem meer. Ook kuilen, plassen en spoorvorming behoren tot het verleden.

Grindmat met geotextielGrindmat met geotextiel / worteldoek

In ons assortiment hebben we ook grindmatten die voorzien zijn van geotextiel / worteldoek, wat zorgt voor een optimale waterdoorlatendheid en wordt de groei van onkruid en plantenwortels tegen gegaan. Doordat het geotextiel / worteldoek bevestigd is aan de grindmat is het eenvoudig en snel te leggen.

Toebehoren gras- & grindmattenToebehoren gras en grindmatten

Wij verkopen ook benodigde toebehoren voor de gras- en grindmatten, zoals parkeerplaatsmarkering, kleefband en onderlagen.

Wildkamp heeft een ruim assortiment gras- en grindmatten in verschillende afmetingen en kleuren.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.