0
Vijververlichting

Vijververlichting

Ben je op zoek naar vijververlichting, of producten die nodig zijn om zelf verlichting aan te leggen in of rondom de vijver? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Je kan bij ons terecht voor LED verlichting voor in de vijver, vijververlichting in de vorm van schijnwerpers of onderwaterverlichting.

De juiste verlichting zorgt voor sfeer en veiligheid

Je kan kiezen voor vijververlichting om extra sfeer te creëren. Het maakt de vijver compleet. Een andere reden om te kiezen voor vijververlichting is om de dag te verlengen voor (koi)vissen. Informeer hierbij goed naar de biologische klok van de vissen. Je wil natuurlijk niet hun dag-en-nachtritme verstoren. Daarnaast is vijververlichting wel zo veilig wanneer jij of je gasten ‘s avonds buiten lopen.

Vijververlichting LED: een duurzame investering

LED vijververlichting bij Wildkamp is duurzaam: je kiest en koopt verlichting voor langere termijn. Zeker wanneer je kiest voor onderwaterverlichting wil je je geen zorgen hoeven maken over kapotte lampen of onderdelen. Onze vijververlichting LED geeft een extra dimensie aan de vijver en is daarnaast van uitstekende kwaliteit. Ofwel: een duurzame investering.

Diverse soorten vijververlichting en benodigdheden

In ons assortiment vind je diverse soorten vijververlichting. Denk aan verlichting voor in de vijver, als onderwaterverlichting of fonteinverlichting. Daarnaast hebben we ook verlichting voor om de vijver, zoals schijnwerpers.

Of je nu kiest voor verlichting onder of boven water, onze LED vijververlichting is zeer gebruiksvriendelijk. Je kan eenvoudig zelf je verlichting aansluiten met al onze verlichtingsbenodigdheden. Denk aan kabelsealers, kabelverbinders, kogelinstromers, wanddoorvoersystemen en transformators. Daarnaast bieden we ook complete schijnwerpersets.

Onderwaterverlichting

Onderwaterverlichting geeft sfeer aan de vijver. Daarnaast geeft het goed zicht op de vissen en planten in de vijver. Onze inbouwspots zijn geschikt als accentverlichting voor in je vijver. De inbouwschijnwerper kan eenvoudig gemonteerd worden in wanddoorvoer. Kies zoveel spots als je mooi vindt in je vijver.

Naast inbouwspots hebben we ook schijnwerpers voor onder water. Deze kan je aanschaffen per stuk of in een set, bijvoorbeeld een onderwater schijnwerperset in LED uitvoering.

Verlichting voor om de vijver

Ben je op zoek naar verlichting voor rondom de vijver? Dan adviseren we om kleine schijnwerpers te plaatsen. Voor een magisch effect kun je deze schijnwerpers tussen de planten of stenen monteren, zodat ze niet zichtbaar zijn. Heb je liever een ander type verlichting, zoals een grondspot of tuinpaal? Bekijk dan ons assortiment tuinverlichting.

Vijververlichting bestellen? Wij helpen graag!

Je kan de producten eenvoudig selecteren en bestellen. Wanneer je je bestelling voor 20.00 uur plaatst wordt het de volgende dag geleverd. Twijfel je welke producten je nodig hebt voor het aanleggen van de vijververlichting? Onze specialisten helpen graag. Neem contact op voor persoonlijk advies.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.