0
Verlichting

Verlichting

Het verlichten van een vijver geeft de waterpartij een prachtige sfeer, vooral na zonsondergang geeft dit een meerwaarde aan het bewegende water. Het maakt de waterpartij compleet. Wildkamp heeft een ruim assortiment vijververlichting. Zo vind je bij ons halogeenschijnwerpers, LED inbouwschijnwerpers en LED schijnwerpersets.

LED inbouwschijnwerpersLED inbouwschijnwerpers

De LED inbouwschijnwerpers worden in het water geplaatst en zijn zeer geschikt als accentverlichting. Het grote voordeel van LED is het lage stroomverbruik en de lange levensduur waardoor dit ook lage onderhoudskosten heeft.
 
LED schijnwerpers

LED schijnwerpers

De LED schijnwerpers zijn zeer geschikt voor het belichten van fonteinen, watervallen en ornamenten in en buiten het water. De schijnwerper kan objecten tot een hoogte van 4 meter verlichten en hiermee een prachtige sfeer creëren.
 

HalogeenschijnwerpersHalogeenschijnwerpers

De halogeenschijnwerpers geven een vertrouwd warm wit licht. Een halogeenlamp verbruikt meer stroom dan een LED lamp en de levensduur is korter. Halogeenschijnwerpers worden vaak gebruikt om nostalgische locaties te verlichten.
 

Installatie en appendages

Voor het aansluiten van verlichting vind je bij Wildkamp alle benodigdheden, zoals transformatoren, kabeldozen, wanddoorvoeren, kabelverbinders, enz.
 
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.