0
Waterbeluchtingssystemen

Waterbeluchtingssystemen

Beweging en beluchting van water is belangrijk voor de kwaliteit van het water. Met beweging en beluchting zorgt u ervoor dat er zuurstof in het water komt, hiermee voorkomt u vissterfte, algengroei en stinkend water.
Bij Wildkamp vindt u complete waterbeluchtingssystemen voor het optimaliseren van de waterkwaliteit in een diversiteit aan wateren, zoals water in steden, parken of campings.
Er zijn verschillende manieren om het water in steden, parken of op campings te beluchten en zo stinkend water, algengroei en vissterfte tegen te gaan.

Propellermixers

Propellermixers zorgen voor doorstroming en het mixen van de waterlagen bij stilstaand water. Dit wordt vaak toegepast in grachten, vijvers, meren en opslagbassins.

Propellerpompen

Deze pompen combineren de kracht van beweging met geïnjecteerde lucht in de vorm van microbelletjes, wat wordt opgenomen in het water. Dit is noodzakelijk voor een versnelde biologische afbraak van organische stoffen en belangrijk voor alle leven in het water. Een propellerpomp wordt toegepast voor zuurstofverrijking, circulatie, anti-laagvorming, bodemverbetering, beluchting en ijsvrijhouden.

waterbeluchtingssystemenFonteinbeluchters

Met een fonteinbeluchter zorgt u niet alleen voor zuurstof en beweging in het water, maar creëert u ook een prachtig fonteinbeeld. Dit is een goede oplossing voor bijvoorbeeld vijvers en grachten in woonwijken of op campings. Zeer geschikt als fontein in licht vervuild natuurwater.

Luchtmembraanpompen

De luchtmembraanpompen zijn zeer geschikt voor zuurstofvoorziening in grotere vijvers, viscontainers en filtreersystemen. Ze zorgen voor een goed biologisch evenwicht.

Het selecteren van het optimale systeem is van vele factoren afhankelijk en daarom vaak maatwerk. Hulp nodig? Onze specialisten helpen u graag verder!
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.