0
Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming

Op zoek naar vloerverwarming met een geringe opbouwhoogte? Elektrische vloerverwarming heeft een geringe opbouwhoogte, en is hierdoor zeer geschikt bij renovaties. Een groot voordeel hiervan is dat je geen cv ketel nodig hebt om de vloer te warmen. In ons assortiment hebben wij elektrische vloerverwarming voor zowel binnen als buiten.

Voor elke situatie de ideale elektrische vloerverwarming.
We hebben de volgende systemen in ons assortiment
 • MAGNUM Mat
  Het systeem is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer en/of op een reeds aangebrachte afwerkvloer te installeren. Deze verwarmingsmat heeft een hoogte van ca. 4 mm.
 • MAGNUM Cable
  Dit is speciaal ontwikkeld voor installatie in cementdekvloeren. Het systeem heeft een hoogte van 7 mm.
 • MAGNUM Foil
  Dit verwarmingsfolie is direct toepasbaar onder hout, parket of laminaat. Dit vloerverwarmingssysteem is extra dun, slechts 3 mm.
 • MAGNUM Heatboard E
  Dit systeem is direct toepasbaar onder zwevende hout-, parket- of laminaatvloeren. De systeemplaten hebben een hoogte van 12 mm en heeft ook een isolerende functie.
 • MAGNUM Outdoor
  Het systeem is geschikt voor buiten gebruik, zoals wandelpaden, oprit of wegdek. MAGNUM Outdoor zijn maatwerk oplossingen.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.