0
Watergedragen vloerverwarming

Watergedragen vloerverwarming

Op zoek naar een watergedragen vloerverwarmingssysteem? Watergedragen vloerverwarming is een comfortabele en energie-efficiënte manier van verwarmen waarbij warm water door vloerverwarmingsbuizen in de vloer circuleert. Het biedt gelijkmatige warmteverdeling en energiebesparing. De warmte straalt naar boven, zo ontstaat er een aangename temperatuur.

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten vloerverwarming, voor elke situatie het juiste vloerverwarmingssysteem.

Vloerverwarmingssystemen

We hebben de volgende vloerverwarmingssystemen in ons assortiment:

MAGNUM SlimFit systeem

Het systeem is ontwikkeld voor zowel wand- als vloerverwarming, en daardoor ook zeer geschikt voor renovatieprojecten. De totale opbouwhoogte is tussen de 15 en 20 mm.
Meer informatie over MAGNUM SlimFit systeem

MAGNUM DryFloor systeem

Dit is geschikt voor zwevende ondervloeren, denk hierbij aan een houten ondervloer. Het systeem heeft een isolerende functie met en een opbouwhoogte van 25 mm. 
Meer informatie over MAGNUM DryFloor systeem

MAGNUM Heatboard W systeem

Dit systeem is direct toepasbaar onder zwevende hout-, parket- of laminaatvloeren. De systeemplaten hebben een isolerende functie, en zijn 18 mm hoog. 
Meer informatie over MAGNUM Heatboard W systeem

MAGNUM noppenplaten systeem

Het systeem is speciaal ontwikkeld voor nieuwbouw projecten. De noppenplaten zijn er in ongeïsoleerde en geïsoleerde uitvoering, dit maakt het mogelijk om op een snelle en makkelijke manier de vloerverwarmingsbuizen te bevestigingen. Het systeem dient afgewerkt te worden met een afwerkvloer.
Meer informatie over MAGNUM noppenplaten systeem

MAGNUM Tacker systeem

Voor installatie rechtstreeks op isolatieplaten. De vloerverwarmingsbuizen worden met behulp van nieten vastgezet met een Tacker-niet apparaat. De totale hoogte is tussen de 20 en 30 mm. Zeer geschikt voor nieuwbouw projecten. 
Meer informatie over MAGNUM Tacker systeem

Draadstaalmatten systeem

Dit wordt veelal toegepast bij nieuwbouw projecten met grote oppervlakken. Hierbij worden de verwarmingsbuizen op de draadstaalmatten bevestigd. Het systeem dient afgewerkt te worden met een afwerkvloer. 
Meer informatie over draadstaalmatten systeem

Uponor Minitec systeem

Dit systeem wordt met name toegepast bij renovatie en is direct toepasbaar op een al aanwezige dekvloer, houten- of tegelvloer. Het systeem dient afgewerkt te worden met een egalisatie laag. 
Meer informatie over Uponor Minitec systeem

MAGNUM vloerverwarmingsbuizen

De MAGNUM Tube vloerverwarmingsbuis is speciaal ontwikkeld voor toepassing in warm- en koud water systemen, vloer- en wandverwarming / koeling en plafondkoeling. Geschikt voor een bereik van 5 °C tot 80 °C. 
Meer informatie over MAGNUM vloerverwarmingsbuizen

Verdelers & regelunits

In ons assortiment hebben wij verschillende vloerverwarming verdelers en regelunits.

Verdeler

Een verdeler wordt veelal toegepast bij een gesloten vloerverwarmingssysteem. Een pomploze verdeler kan warm water direct vanuit de warmtepomp of cv-ketel direct over de vloerverwarmingsbuizen verdelen, dit omdat het water al de juiste temperatuur heeft voor het vloerverwarmingssysteem.

Regelunit

Een regelunit wordt vaak toegepast bij een open verwarmingssysteem. Een regelunit heeft een ingebouwde pomp die zorgt voor de circulatie van het water en zorgt dat niet te heet water door de vloerverwarmingsbuizen gaat. Een regelunit is een belangrijk onderdeel van een vloerverwarmingssysteem.

Bekijk alle verdelers & regelunits

Toebehoren voor vloerverwarming

Wij hebben een breed assortiment met hulpmiddelen voor het aansluiten van vloerverwarming. Denk hierbij aan aansluitkoppelingen, kogelkranen, T-stukken, adapters enz.
Bekijk alle toebehoren voor vloerverwarming

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.