0
Licht? LED. - Jan is om

Jan is om! Jan Koerts van MTS. Koerts - Stevens uit Beilen is overgestapt op LED.


Melkveebedrijf MTS. Koerts - Stevens heeft c.a. 80 melkveekoeien en 50 stuks jongvee. Aan de hand van een verlichtingsplan is o.a. de verlichting in de ligboxenstal vervangen door LED.

"Door de jaren heen waren de TL lampen in de ligboxen toe aan vervanging, meer en energiezuinige verlichting zijn voor ons belangrijke punten. De vernieuwde verlichting is meer dan dat. Het licht wordt automatisch geregeld, we hebben er dus helemaal geen omkijken meer naar.

De lichtopbrengst is daarnaast veel hoger en het licht in de stal is helder. We zijn zeer tevreden met de vernieuwde verlichting. Wildkamp zit bij ons in de buurt, voor ons is het dan ook een logische keuze de verlichting bij Wildkamp aan te schaffen. We zijn zeer tevreden met de automatische en energiezuinige verlichting van Wildkamp”, aldus Jan Koerts.
Jan kreeg het advies van Bernd de verlichting aan te passen. Bernd van Dierenartsenpraktijk Beilen is de laatste jaren veel bezig met het optimaliseren van de leefomgeving van koeien.

“Het leuke van optimaliseren is dat het vaak kleine investeringen zijn die samen al grote stappen vooruit kunnen betekenen. Bijvoorbeeld in de energiebesparing, maar ook dierengezondheid en dierenwelzijn”, aldus Bernd van Dierenartsenpraktijk Beilen.


Schakel om
MTS. Koerts - Stevens
MTS. Koerts - Stevens
MTS. Koerts - Stevens
MTS. Koerts - Stevens
MTS. Koerts - Stevens
Wildkamp maakt gebruik van cookies