0
Bedrukken werkkleding

Bedrukken werkkleding

U wist al dat u bij Wildkamp terecht kunt voor allerhande persoonlijke bescherming en werkkleding. Maar wist u ook dat wij voor u het bedrukken van uw werkkleding kunnen regelen?

De veiligheid van u en uw medewerkers staat voorop, daarvoor schaft u bij ons kwalitatief goede werkkleding aan. Door er bedrukking aan toe te voegen maakt u er meteen reclame mee voor uw eigen bedrijf. Goed voor de promotie en levert ook nog eens belastingvoordeel op!

Hoe gaat het regelen van bedrukte werkkleding in de praktijk? U vult samen met één van onze medewerkers een formulier in waarop aangegeven wordt welke kleding bedrukt moet worden, het aantal kledingstukken en op welke plaatsen de bedrukking moet komen. Aan de hand van deze gegevens en het door u aangeleverde logo maken wij voor u een offerte op maat en een voorbeeldtekening van de bedrukking. Na akkoord van deze offerte en tekening wordt de kleding bedrukt en uiteraard zo snel mogelijk aan u geleverd!

Wilt u meer informatie over het bedrukken van werkkleding? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrukken werkkleding 1     Bedrukken werkkleding 2     Bedrukken werkkleding 3

Voor ons volledige assortiment kijkt u op www.wildkamp.nl/assortiment. Mist u iets ins ons aanbod? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!

Informatie aanvragen

N.B.: Wanneer u deze pagina ingelogd bezoekt, zijn de velden van het contactformulier alvast voor u ingevuld.

Wildkamp maakt gebruik vancookies