0
Oplossingen voor recreatie

Oplossingen voor de recreatiesector

Als totaalleverancier voor de recreatiesector heeft Wildkamp een ruim assortiment artikelen die benodigd zijn in de camping- of recreatiebranche, maar biedt ook ondersteuning op maat bij de verdere uitvoering van infrastructurele projecten.

RECRON

  

Citaat Linberg Park

“We weten gewoon dat de kwaliteit en de samenwerking goed is; volledige ontzorging en persoonlijk contact. Dat spreekt ons aan.”


Mark van den Berg - Linberg Park, Molenschot 
Lees hier het volledige interview met Mark en Jaap van den Berg

 

Advies door professionals
Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis ten aanzien van onze producten en hebben veel ervaring met toepassingsmogelijkheden. Hierdoor kunnen wij ook een belangrijke bijdrage leveren bij het uitvoeren van projecten. We bieden de mogelijkheid om de begeleiding bij de uitvoering van projecten voor u te verzorgen. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk van bedrijven die bij uitvoering van projecten een rol kunnen spelen. Gaat het om advisering, ontwerpberekeningen of begeleiding op het terrein van bijvoorbeeld aanleg van leidingsystemen? Ook dan kan Wildkamp zeker iets voor u betekenen.

Citaat Totaal Techniek Anbergen

“Wij hoorden pas laat dat wij een groot infra project mochten maken. Toen is er door Wildkamp snel geschakeld en geleverd.”


Bastiaan Anbergen - Totaal Techniek Anbergen, Slagharen 
Lees hier het volledige interview met Bart en Bastiaan Anbergen

 

 

Laat uw bedrijf checken door dé recreatie specialist!

 1. Maak een afspraak

  Maak hieronder een afspraak met uw eigen persoonlijke adviseur. Deze adviseur begeleidt u door het hele proces, vrijblijvend en helemaal gratis! Daarnaast is het natuurlijk mogelijk een afspraak te maken via uw eigen Wildkamp filiaal.
 2. Uw persoonlijke adviseur komt langs

  Uw persoonlijke adviseur bezoekt u op locatie en checkt uw bedrijf aan de hand van de recreatie checklist. U bekijkt samen met onze adviseur de mogelijkheden voor uw bedrijf. Welke technische processen kunnen wellicht efficiënter en waar kunt u kosten besparen?
 3. Wij maken een voorstel

  Aan de hand van de ingevulde checklist en vastgestelde mogelijkheden maakt uw recreatiespecialist een voorstel. Dit voorstel geeft u inzicht in mogelijke verbeteringen voor uw bedrijf, u ontvangt hiervoor een passende offerte.
 4. Onze specialisten gaan aan de slag!

  Indien u akkoord gaat met uw persoonlijke voorstel gaat uw recreatie specialist zijn netwerk inschakelen om met het project aan de slag te gaan. Dit team van specialisten zal langs komen om uw bedrijf te optimaliseren. Dit hele project zal door Wildkamp gecoördineerd worden zodat u volledig ontzorgd wordt.

Nu kunt u uw gasten weer met een goed gevoel verwelkomen op uw bedrijf!

Voor ons volledige assortiment kijkt u op www.wildkamp.nl/assortiment. Mist u iets ins ons aanbod? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!

Informatie aanvragen

N.B.: Wanneer u deze pagina ingelogd bezoekt, zijn de velden van het contactformulier alvast voor u ingevuld.

Wildkamp maakt gebruik van cookies