0
Adurolight Titan

Adurolight Titan

Adurolight Titan lijnverlichting, lichtopbrengst in optima forma

 

Bespaar op uw verlichtingskosten
Een besparing van 80% op uw energiekosten is snel en gemakkelijk realiseerbaar. Bovendien zijn de Titan lijnverlichtingsproducten onderhoudsarm en gaan lang mee. Een ENEC keurmerk en zeven jaar garantie voor zorgeloos licht.

Perfecte lichtkwaliteit
De nieuwe lijnverlichting van Adurolight is specifiek ontworpen om flexibel en eenvoudig aan te sluiten bij de moderne eisen, afmetingen en diversiteit van ruimten. Het licht perfect te laten schijnen daar waar het nodig is om mensen efficiënt en veilig te kunnen laten werken als resultaat. Titan, het nieuwe licht.

Eenvoudige en snelle installatie
Snel meters maken kan doordat de Titan in aluminium is uitgevoerd en dus licht in gewicht en gemakkelijk te installeren. De WAGO connector zorgt bovendien voor een vlekkeloze verbinding en maakt installatie van de verschillende componenten zeer snel en eenvoudig.

 Adurolight Titan keurmerken


Een krachtpatser in vier uitvoeringen
Alle frames zijn uitgevoerd in aluminium waardoor de temperatuur door goede koeling laag blijft en een langere levensduur gegarandeerd is. Low glare PMMA zorgt er voor dat er een mooie onafgebroken lichtlijn ontstaat. De Titan is leverbaar in vier uitvoeringen, namelijk met een Narrow, Medium, Asymmetric en Wide lichtbundel. Voor elke situatie een goede oplossing.

Duurzaam, installatiegemak en no glare
Het frame van volledig aluminium gecombineerd met een twee schroefs installatiesysteem maken de installatie van Titan lijnverlichting de meest eenvoudige in z'n soort. Meer kwaliteit en minder arbeidskosten, de beste lichtopbrengst tegen de laagste kosten. Titan is tevens volledig toegankelijk tot het open systeem DALI.

Nagenoeg onderhoudsvrij
De vervanging van defecte lampen en complete armaturen kost veel geld en tijd. Bij Titan lijnverlichting is de regelmatige vervanging van lampen niet langer nodig want zelfs na 70.000 branduren haalt de LED nog een lichtstroom van minstens 80% van de beginwaarde.