0
Griffon

Griffon

Griffon is dé specialist op het gebied van lijmen, afdichten, zacht-en hardsolderen, smeren en onderhouden. Al meer dan 75 jaar biedt Griffon de vakman een compleet assortiment kwaliteitsoplossingen voor alle (professionele) klussen. Met een breed scala aan producten voor kunststof en metalen leidingsystemen staat Griffon garant voor een compleet aanbod voor de sanitair- en installatiebranche. Meer informatie over het assortiment van Griffon op het gebied van lijmen, afdichten, solderen, smeren en onderhouden?

Lijmen

Het assortiment van Griffon bestaat onder andere uit hoogwaardige lijmen van professionele kwaliteit. Voor vrijwel alle ondergronden heeft Griffon een professionele oplossing.

Afdichten

Onder andere het door Griffon ontwikkelde Poly Max is geschikt om verbindingen af te dichten. Poly Max bereikt na vier uur al de volledige eindsterkte. Verbindingen kunnen dus sneller worden belast waardoor kostbare tijd niet verloren gaat.

Zacht- en hardsolderen

Voor alle soldeer benodigdheden bent u bij Griffon aan het juiste adres. Zowel voor hard- als voor zachtsoldeer biedt Griffon een uitgebreid assortiment.

Smeren en onderhouden

De hoogwaardige smeer- en onderhoudsproducten uit het assortiment van Griffon kunnen de levensduur van machines en materialen aanzienlijk verlengen. De voordelen van de sprays van Griffon:
  • Upside down ventiel
  • Constant, goed spraybeeld
  • Geïntegreerde spuitslang
  • Makkelijk schoon te houden
  • Langdurig schudden is niet noodzakelijk.
Bent u op zoek naar technische productinformatie of veiligheidsbladen? U vindt deze terug op de betreffende productpagina's. Griffon
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.