0
Omniplast

Omniplast

Omniplast is leverancier van een groot aantal kunststof leidingen, hulpstukken en ander toebehoren, voor bijvoorbeeld riolering, luchtbehandeling en drinkwatertransport. Als innovatieve producent denkt Omniplast ook graag met ons mee met oplossingen waarin geen standaard leidingssysteem kan voorzien.

Afvoerbuizen

Het ruime assortiment afvoerbuizen geleverd door Ominplast zijn uit voorraad leverbaar. Deze buizen zijn in zeer diverse soorten en maten verkrijgbaar.

De geleverde pvc afvoerbuizen van Omniplast zijn voorzien van het KOMO keurmerk en, afhankelijk van het type buis, geschikt voor zowel licht als zwaar verkeer.

De afvoerbuizen geleverd door Omniplast zijn voor verschillende toepassingen geschikt. De afvoerbuizen die door Omniplast geleverd worden zijn:
  • Groene afvoerbuizen (hemelwater)
  • Grijze afvoerbuizen
  • Witte afvoerbuizen
  • Roodbruine afvoerbuizen
Bekijk het volledige assortiment afvoerbuizen en hulpstukken.

Drukleidingen en fittingen

Drukbuizen van Omniplast worden veelal gebruik om (drink)water onder druk te verplaatsen. Afhankelijk van het type buis, zijn de buizen van Omniplast voorzien van het Kiwa keurmerk en dus geschikt voor drinkwater. Bekijk het volledige assortiment drukleidingen. Omniplast