0
Stiebel Eltron

Stiebel Eltron warmwatervoorziening

Stiebel Eltron is dé elektrisch warmwater specialist binnen het assortiment van Wildkamp. Als toonaangevende fabrikant in de huis- en systeemtechniek bevat het assortiment innovatieve producten. Naast het ruime assortiment boilers is Stiebel Eltron dé leverancier van warmtepompen. Al meer dan 40 jaar levert Stiebel Eltron warmtepompen voor woningbouw en kleine utiliteitsbouw. Als eerste in Nederland heeft Stiebel Eltron de warmtepompboiler met een TNO-gelijkwaardigheid certificaat geïntroduceerd. Meer informatie over het assortiment boilers en warmtepompen van Stiebel Eltron?

Warmtepompen

Warmtepompen maken gebruik van duurzame energie voor verwarming en voor de productie van warm water. Financieel gezien is dit bijvoorbeeld zeer interessant voor (melkvee-)bedrijven waar regelmatig grote volumes heet water worden gebruikt. Benieuwd of een warmtepomp interessant is voor u? Doe nu de warmtepomp check!

Warmtepompen halen warmte uit de bodem, het grondwater of de lucht om het water en bijvoorbeeld uw huis te verwarmen. Voordelen van een warmtepomp zijn:
  • Tot 50% minder stookkosten
  • Energiebesparing, zelfs bij een buitentemperatuur van -20 °C
  • Ecologisch verwarmen zonder CO2-uitstoot.
Bekijk het volledige assortiment warmtepompen van Stiebel Eltron.

Boilers

Het Stiebel Eltron assortiment begint bij ons met 5 liter keukenboilers, daarnaast zijn er meerdere wandboilers en boerderijboilers in het assortiment opgenomen. Het assortiment boilers loopt zeer uiteen. Bespaar op uw energie met de elektrische boilers van Stiebel Eltron.

De aanschaf van een warmtepomp speelt een belangrijke rol in de energietransitie en dus de omschakeling van fossiele brandstoffen naar duurzame energie, waarmee uiteindelijk de klimaatverandering zoveel mogelijk wordt afgeremd. Denkt u eraan een warmtepomp aan te schaffen? Gezien de investering is het juiste advies uiteraard zeer belangrijk. Wij voorzien u graag van het juiste advies voor uw situatie.Stiebel Eltron

Video's Stiebel Eltron


    
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.