0
Recreatie

Recreatie

Van beregening, regenwaterinfiltratie en pompen tot verlichting, gereedschappen en persoonlijke bescherming. Het assortiment dat wij jou als ondernemer in de camping- of recreatiesector bieden is ongekend breed en biedt alles wat nodig is voor het uitbreiden, renoveren of verduurzamen van recreatie voorzieningen. 

We vinden het belangrijk dat jij werkt met de beste materialen en gereedschappen. Daarom houden we de technische markt nauwlettend in de gaten en zijn we nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en methodieken op dit gebied. Niet alleen om ons assortiment up-to-date te houden maar ook om jou van deskundig advies te kunnen voorzien. Wij blijven bij de tijd zodat we jouw werk gemakkelijker maken.
Video recreatie

Technische oplossingen voor de recreatie

We kunnen je natuurlijk uitgebreid vertellen welke oplossingen wij bieden voor nieuwbouw, renovatie en verduurzaming van jouw vakantiepark of camping, maar het is veel leuker om dit zelf te beleven via deze video. We nemen je graag mee op (virtuele) reis langs een aantal van onze klanten. Zo kun je met eigen ogen zien wat wij kunnen betekenen voor jouw camping of vakantiepark op het gebied van verduurzamen, uitbreiden of renoveren.

Moeiteloos klaar voor het nieuwe seizoen!

Project of technisch probleem?
Zoek je een oplossing voor een technisch probleem, bijvoorbeeld op het gebied van water of elektra? Wildkamp is jouw partner! Heb je advies nodig over een groter project? Onze specialisten denken graag met je mee!

Maatwerk moeilijk? Niet bij ons
Voldoet een standaard oplossing niet aan je wensen? Wij leveren maatwerk! Wat dacht je van de modulaire servicezuil? Deze is naar wens samen te stellen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Informeer dus altijd naar de mogelijkheden!

Te veel of te weinig water?
Last van droogte of wateroverlast? Wij leveren de juiste producten. Van beregeningssystemen tot drainage en infiltratie; water daar waar het hoort! Wij leveren wat nodig is, maar kunnen ook helpen bij een ontwerp of berekening.

"Wij hoorden pas laat dat wij dit project mochten starten. Toen is er door Wildkamp snel geschakeld en geleverd."
  • Pompput
    Pompput
  • Lijngoten
    Lijngoten
  • Drainage
    Drainage
"De servicezuil hebben we naar eigen wens samengesteld met verschillende aansluitingen voor water, elektriciteit en CAI."

Een afscheider is een put die in een rioolstelsel wordt geplaatst. Het doel van een afscheider is om verontreiniging op te vangen en hierdoor het rioolstelsel te ontlasten van vuil.  

De capaciteit van de (vet)afscheiders in ons assortiment varieert van 0,3 t/m 15 liter per seconde. Onze vetafscheiders kunnen geleverd worden met klasse A (beloopbaar, belasting tot 15 kN), klasse B met deksel (voor een lichte verkeersklassebelasting van 125 kN) of met een klasse D deksel (voor een zware verkeersklassebelasting van 400 kN). 

We hebben een ruim assortiment aan afscheiders. Meer informatie over afscheiders vind je in ons kenniscentrum. Wil je liever advies op maat, met capaciteitsberekening en direct de juiste afscheider voor jouw situatie? Vul dan hier het formulier in. 

Hoewel Wildkamp over een zeer uitgebreid assortiment beschikt kan het toch voorkomen dat een standaard oplossing niet voldoet. Dan is er behoefte aan een maatwerkoplossing.

Samen kijken we naar jouw specifieke wensen en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Dat kan betekenen dat een product wordt bewerkt of aangepast, zodat er een maatwerkproduct ontstaat. Een oplossing die elders niet te krijgen is. Maatwerk aanvragen? Vul het formulier in op deze pagina en wij zullen contact met je opnemen.

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.