0
AduroSmart

Een complete, slimme woningoplossing

Gemak dient de mens. En dat vinden ze bij AduroSmart ook! Met de slimme woonoplossingen van AduroSmart bedien je snel en makkelijk via de AduroSmart app jouw verlichting, beveiliging en verwarming. Een complete automatiserings oplossing voor een smart huis. Zo maken we jouw leven een stukje makkelijker. 

Wat is een slimme woning?

Een slim of smart huis is een huis waar je een technologie toepast die jouw verlichting, verwarming of beveiliging automatiseert. Denk bijvoorbeeld aan lampen die vanzelf aan gaan als het donker wordt. Of sensoren die bewegingen detecteren en een signaal afgeven op jouw smartphone. Maar ook energiebesparende oplossingen zoals het op afstand bedienen van verwarming, airco of huishoudelijke apparatuur. Om tot een slim huis te komen heb je de juiste producten nodig die onderling met elkaar samenwerken. Verbonden met een app. Met AduroSmart ligt dit binnen handbereik. 

Welke slimme oplossingen biedt AduroSmart?

 • Slimme verlichting: in te stellen op kleurtemperatuur, effecten en sterkte
 • Slimme energie: bedien jouw huishoudelijke apparatuur met een slimme stekker en schakelaar met ingestelde timers om energie te besparen
 • Slimme verwarming: bedien airco of verwarming via de app
 • Slimme beveiliging: detecteert bewegingen en jij ontvangt meldingen op jouw smartphone
 

 • AduroSmart schakelaar
  AduroSmart schakelaar
 • AduroSmart slimme stekker
  AduroSmart slimme stekker
 • AduroSmart ERIA® startpakket
  AduroSmart ERIA® startpakket
Huisbewaking

Geen ongewenste bezoekers meer

Tijdens vakantie of onderweg wil je er zeker van zijn dat jouw huis goed beveiligd is. Met de huisbewaking van AduroSmart ga je met een gerust hart op pad. Door het installeren van de bewegingsensor op jouw terrein worden bewegingen gedecteert en ontvang je meldingen op jouw smartphone of computer. In de app kun je instellingen aanpassen zoals pushbericht versturen en of er lamp(en) of een alarm ingeschakeld moet worden. 

Maak het systeem compleet met de slimme sirene. Hiermee schrik je ongewenste indringers af en word je gewaarschuwd als er een noodsituatie is. Met de Aduro ERIA® app en bridge kun je de sirene bedienen. Stel slimme functies in met de app, de sirene kan worden geactiveerd door bewegings- of contactsensoren en rook- en waterleksensoren. Wanneer er een alarm afgaat, ontvang je direct een pushmelding op jouw smartphone.

Haastig vertrekken en twijfelen of je de deur wel of niet op slot hebt gedaan, het overkomt ons allemaal wel eens. Met de contactsensor van AduroSmart is dat verleden tijd. Als je bij vertrek vergeet de deur af te sluiten, ontvang je automatisch een melding op jouw telefoon.
 • AduroSmart contactsensor
  AduroSmart contactsensor
 • AduroSmart bewegingssensor
  AduroSmart bewegingssensor
 • AduroSmart Hub
  AduroSmart Hub

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.