0
Hunter beregeningsbesturing

Hunter beregeningsbesturing

De beregeningscomputers van Hunter zijn zeer geschikt voor het automatisch beregenen van tuinen of gewassen. Een beregeningsbesturing is niet alleen handig wanneer je op vakantie bent, ook in het dagelijks gebruik bespaart het veel tijd en werk.
Een beregeningscomputer is een apparaat waarmee de beregeningsbesturing ingesteld kan worden. Er kan zelf ingesteld worden hoe vaak en wanneer er beregend moet worden.

Het beregeningscomputer assortiment van Hunter bevat een groot aantal producten. We leveren beregeningscomputers voor handmatige bediening, maar ook computers die op afstand te bedienen zijn.
Beregeningscomputers hebben stations, het aantal stations staat voor het aantal zones/gebieden die bediend kunnen worden.

Er is een mogelijkheid om vrijblijvend een beregeningsplan door ons te laten maken. In een beregeningsplan wordt bepaald in hoeveel zones/gebieden de tuin wordt ingedeeld.
Het indelen in zones wordt gedaan omdat het vaak niet mogelijk en/of wenselijk is de gehele tuin in 1x te beregenen. De factoren die de hoeveelheid zones bepalen zijn o.a. capaciteit van de pomp of aanvoer van leidingwater. Nog een belangrijke reden voor het indelen in zones is de waterbehoefte van de verschillende gewassen.

Wifi

Een aantal beregeningscomputers van Hunter zijn wifi geactiveerd of wifi voorbereid. De wifi voorbereide computers kunnen op een later moment geactiveerd worden met behulp van de wifi module. De computers die voorzien zijn van wifi kunnen op afstand bediend worden met smartphone of tablet.

Regensensor/weerstation

Een regensensor meet de neerslag die gevallen is, bij voldoende neerslag zorgt deze er voor dat er niet onnodig beregend wordt. Dit is goed voor de gewassen, het milieu en de kosten. Met een weerstation kan de beregeningsbesturing worden aangepast op basis van lokale klimaatomstandigheden.

Wij leveren ook een beregeningsplan op maat.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.