0
Rain-Bird

Rain-Bird beregeningsbesturing

De beregeningsbesturing van Rain Bird is zeer geschikt voor het automatisch beregenen van tuin of gewassen. Een beregeningsbesturing is niet alleen handig wanneer je op vakantie bent, ook in het dagelijks gebruik bespaart het veel tijd en werk.

Watertimer

Een watertimer is een apparaat waarbij je handmatig het beregenen start en d.m.v. een draaiknop de duur van de tuinberegening instelt. De watertimer monteer je aan de kraan, de tuinslang sluit je aan op de watertimer.

Type ESP-RZX beregeningscomputer

beregeningsbesturing rain birdVan het type ESP-RZX zijn er 6 verschillende beregeningscomputers, de verschillen zitten in het aantal stations en of ze voor binnen- of buitengebruik zijn. Het aantal stations geeft aan hoeveel gebieden je kan beregenen. De 6 starttijden per station zijn voor de beregeningscomputers allemaal gelijk. Je kan de beregening uitstellen bij regenvoorspelling. De types ESP-RZXe zijn Wifi voorbereid, je hebt alleen nog de Wifi-module nodig. Hiermee kan de beregeningscomputer op afstand bediend worden.

Modulaire beregeningscomputer

Type ESP4 heeft 4 stations, 3 programma's en 4 starttijden per dag per programma. Je kan via het LCD-scherm de beregeningscomputer bedienen, er is een automatische onderbreker met foutmelding welk station overbelast is of kortsluiting heeft, de overige stations gaan dan gewoon door met beregenen.

beregeningsbesturing rain bird sfeerToebehoren

  • Er is keuze uit 2 regensensors en 1 bodemvochtigheidssensor ter voorkoming van beregening bij regenval.
  • Een bliksembeveiliging die de beregeningsautomaat en kleppen beveiligt tegen piekspanningen.
  • Een spoel voor 9V uitgang.
  • 4 verschillende drukbegrenzers voor het verlagen van de druk in het leidingsysteem.
  • Een relais voor het schakelen van hogere vermogens.
 

Wij leveren ook een beregeningsplan op maat.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.