0
Netafim druppelbevloeiingssysteem

Netafim druppelbevloeiingssysteem

Een druppelbevloeiingssysteem zorgt voor een gerichte waterafgifte bij de wortels, hierdoor voorkomt u beschadiging aan bloemen en bladeren door harde sproeistralen. Tevens zorgt de gerichte waterafgifte voor een veel lager waterverbruik, wat goed is voor het milieu en uw portemonnee.
Het Netafim druppelbevloeiingssysteem bestaat uit diverse sets en uit losse artikelen zodat u uw eigen op maat gemaakte bevloeiingsysteem kunt samenstellen.

U heeft keuze uit 3 complete druppelbevloeiingssets:
  • Voor bloemen en planten in potten voor balkon en terras.
  • Voor groente- en bloementuin.
  • Voor borders en hagen.
De sets kunnen eenvoudig worden uitgebreid met de losse artikelen.

Daarnaast kunt u met de losse artikelen van Netafim een voor u op maat gemaakt bevloeiingssysteem aanleggen voor een specifieke situatie en/of plantsoort. Het assortiment bestaat o.a. uit drukbuizen, micro slangen, druppelaars, slangverbinders, spikes en aftakkingen.

Bij de losse artikelen is een pdf toegevoegd met duidelijke uitleg over het aanleggen van het druppelbevloeiingssysteem en het toepassen van de diverse hulpstukken.

Meer informatie over druppelbevloeiing

Voor advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze beregeningsspecialisten, we hebben jarenlange expertise opgebouwd en delen onze kennis graag met u!