0
Alle bovengrondse sproeiers

Alle bovengrondse sproeiers

Bovengrondse sproeiers worden toegepast om het gazon, de tuin, je bloemen en gewassen te voorzien van water. Sproeiers verdelen het water gelijkmatig over het gebied. Hierbij heb je de keuze tussen meerdere soorten bovengrondse sproeiers met elk zijn eigen kenmerken, capaciteit en straalbereik.

Assortiment bovengrondse sproeiers

Bij Wildkamp vind je een ruim assortiment bovengrondse sproeiers. Voor elke situatie de gewenste sproeier. Zie hieronder de verschillende soorten bovengrondse sproeiers uit ons assortiment.

Fluistersproeier

Fluistersproeiers zijn ontworpen om stil en efficiënt water te gebruiken. Een fluistersproeier creëert een fijne nevel in plaats van een harde straal.

Nevelsproeier

Een nevelsproeier zorgt voor een fijne vorm van beregening, hierdoor wordt de grond voorzien van water zonder dat de planten worden beschadigt door de harde druppels. De sproeiers zijn geschikt voor het sproeien van kleine oppervlaktes.

Rondsproeier / cirkelsproeier

De rondsproeier, ook wel cirkelsproeier genoemd, sproeit een gebied van 180°. Rondsproeiers hebben de extra optie om het sproeibereik in te stellen.

Sectorsproeier

De sectorsproeier heeft een instelbare sproeihoek en sproeibereik. Een sectorsproeier heeft vaak ook de optie om 360° rond te sproeien. De sectorsproeier wordt vaak toegepast bij grote oppervlakten.

Zwenksproeier

Een zwenksproeier wordt veel gebruikt bij particulieren in de tuin. De sproeier heeft een instelbare sproeilengte en sproeibreedte en kan eenvoudig worden verplaatst of worden opgeruimd.

Naast de bovengrondse sproeiers biedt Wildkamp ook nozzle’s, statieven en aansluitsets aan.

Accessoires

Beregeningbesturing

Voor het automatiseren van de sproeiers kan er gebruik worden gemaakt van een besturingscomputer. Tijdens vakanties of dagjes weg worden de planten automatisch van water voorzien.

Regenton

Door gebruik te maken van een regenton kan het hemelwater worden opgevangen en kan dit worden hergebruikt in de tuin. Een regenton is ook ideaal wanneer je de planten handmatig van water wilt voorzien.

Bovengrondse sproeier kopen of meer informatie nodig?

De gewenste bovengrondse sproeier kun je een eenvoudig en snel bestellen via onze website of kopen in één van onze vestigingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat de optimale bovengrondse sproeier voor jouw situatie is? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.