0
Henco gasleiding systemen

Henco gasleiding systemen

Het Henco gasleidingsysteem is ideaal voor gasinstallaties in woningen, chalets, woonboten en caravans. Ons systeem omvat hoogwaardige buizen, fittingen en accessoires, perfect voor gaskookplaten, open haarden en CV-ketels. Bovendien kunnen zowel propaan- als butaangas veilig worden getransporteerd. Gebruik van het systeem is toegestaan in landen met de juiste certificering.

Henco meerlagenbuis voor gas

De Henco gas meerlagenbuis met mantel wordt alleen geleverd op rol. De gas meerlagenbuis wordt in het geel geleverd zodat het duidelijk is dat deze voor gas wordt toegepast.

Henco koppelingen voor gas

De Henco koppelingen voor gas zijn er in vele uitvoeringen en maten. Denk hierbij aan rechte koppelingen maar ook T-stukken, overgangskoppelingen naar schroefdraad etc. De koppelingen zijn voorzien van een gele markering waarmee duidelijk is dat deze voor gas gebruikt wordt.

Henco montage en gereedschap

Henco perskoppelingen worden stevig bevestigd op Henco meerlagenbuizen door middel van persen, wat resulteert in een duurzame en lekvrije verbinding. Persingen worden uitgevoerd met geschikt persgereedschap of handgereedschap. Bij montage dienen de buizen te worden vastgezet met beugels voorzien van een kunststof inlage, waardoor beschadigingen aan de leiding worden voorkomen.

Toepassingen Henco assortiment

Het Henco leidingsysteem is geschikt voor meerdere toepassingen, naast Henco gasleidingen bieden wij ook:
Henco cv leidingen
Henco koelleidingen
Henco luchtleidingen
Henco waterleidingen

Henco gasleiding systeem kopen of meer informatie nodig?

Het gewenste gassysteem kan eenvoudig en snel besteld worden via onze website of gekocht worden in één van onze vestigingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat de optimale gasleidingsysteem voor jouw situatie is? Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze specialisten.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.