0
Henco luchtleidingsystemen

Henco perslucht leidingsysteem

Henco biedt hoogwaardige luchtleidingsystemen voor diverse toepassingen, zoals het aandrijven van machines en gereedschappen. Het luchtleiding systeem is ontworpen voor olievrije installaties of voorzien van een oliefilter. Henco biedt een breed assortiment meerlagenbuizen en persfittingen in verschillende uitvoeringen.

Henco meerlagenbuizen voor luchtleidingen

De Henco meerlagenbuizen zijn leverbaar in vele diameters en lengtes en zijn geschikt voor water-, lucht-, cv-, en koelleidingen. Uitgezonderd de gele meerlagenbuis, deze is alleen geschikt voor gasleidingen.

Henco meerlagenbuis op rol

De Henco meerlagenbuis op rol is eenvoudig en snel te leggen en wordt voornamelijk toegepast in situaties waar de buis niet in zicht geplaatst wordt.

Henco meerlagenbuis met mantel

De Henco meerlagenbuis met mantel is ideaal voor toepassingen waar bescherming tegen beschadiging en isolatie cruciaal zijn. Deze buis voorkomt contact met schadelijke stoffen zoals beton. De stilstaande lucht tussen de binnen- en buitenbuis biedt extra isolatie. Beschikbaar in blauwe of rode mantelbuis, is deze buis eenvoudig te identificeren voor koud of warm water.

Henco geïsoleerde meerlagenbuis

De Henco geïsoleerde meerlagenbuis is perfect voor situaties waarin isolatie en warmtebehoud essentieel zijn. Deze buizen zijn verkrijgbaar in verschillende isolatiediktes, zodat er altijd een geschikte optie is voor elke toepassing. Dankzij de blauwe of rode buitenkant is direct te zien of de buis bedoeld is voor koud of warm water.

Henco rechte meerlagenbuis

De Henco rechte meerlagenbuis is ontworpen voor zichtbare installaties, waar een nette en professionele uitstraling belangrijk is.

Henco perskoppelingen voor perslucht

De Henco koppelingen zijn er in vele uitvoeringen en maten. Denk hierbij aan rechte koppelingen maar ook T-stukken, overgangskoppelingen naar schroefdraad etc.

Henco montage en gereedschap

De Henco perskoppelingen worden op de Henco meerlagenbuizen bevestigd door middel van persen. Hierdoor ontstaat een degelijke en dichte verbinding. De persing wordt gedaan met geschikt persgereedschap of handgereedschap. De buizen dienen bij montage bevestigd te worden door beugels met kunststof inlage waardoor deze niet in de leiding in kunnen snijden.

Toepassingen Henco assortiment

Het Henco leidingsysteem is geschikt voor meerdere toepassingen, naast Henco luchtleidingen bieden wij ook:
Henco cv leidingen
Henco koelleidingen
Henco waterleidingen
Henco gasleidingen

Henco luchtleiding systeem kopen of meer informatie nodig?

Het gewenste luchsysteem kan eenvoudig en snel besteld worden via onze website of gekocht worden in één van onze vestigingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat de optimale luchtleidingsysteem voor jouw situatie is? Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze specialisten.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.