0
John Guest perslucht leidingsystemen

John Guest perslucht leidingsystemen

Steekkoppelingen en kunststofbuizen voor lucht- en vloeistofsystemen

Insteekfittingen voor pneumatische toepassingen.

"Super Thread" bij serie RM/LM

"Super Thread" is een nieuwe, unieke schroefdraad, om messing insteekfittingen met buitendraad te combineren met vele soorten binnendraad aansluitingen. Deze messing fittingen met "Super Thread" kunnen voor rechte en conische schroefdraden worden toegepast, zoals BSP, BSPT, NPT, PT en PF schroefdraad. Er behoeft verder geen afdichting te worden toegevoegd aan de schroefdraad, en "Super Tread" kan meermalen verwerkt worden. Deze schroefdraad is toegepast bij puntstukken, verloopstukken en knie-inschroefkoppelingen.

Banjo snelheidsregelingen

Banjo flow controllers zijn ontworpen voor directe aansluitingen aan cilinderpoorten om precieze controle instelling te verkrijgen. Zij regelen een exacte snelheid van de pneumatische cilinders en andere componenten. Deze controllers bieden een compacte samenbouw die zich gemakkelijk in de juiste positie laat monteren, ook in prefab samenstellingen. Het ontwerp biedt een speciale precieze regeling door de regelnaald die hierin is verwerkt. Geschikt voor zowel metalen als kunststof tubing.

Kunststof buizen van polyethyleen (LLDPE)

Deze kunststof buizen bewijzen hun deugdelijkheid al jarenlang op talrijke gebieden. Zij zijn bijzonder druk- en temperatuurbestendig, trillingsvrij, slagvast, corrosie- en verouderingsbestendig en licht van gewicht. Ze zijn uitstekend geschikt voor gebruik met snelsteekkoppelingen. Deze kunststof buizen zijn speciaal geschikt voor vloeistof- en luchttoepassingen. Ze zijn goedgekeurd volgens NSF en WRC. Een hoge flexibiliteit en drukbestendigheid garaderen een ideale toepassing bij lucht, vloeistof en drinkwatersystemen. Neem voor verdere details gerust contact op met ons.

Levensmiddelenbestendig

Alle in dit hoofdstuk getoonde koppelingen voldoen aan de geldende levensmiddelvoorschriften en kunnen daarom zonder problemen in installaties voor levensmiddelen worden gebruikt.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.