0
Keerkleppen met EA beveiliging

Keerkleppen met EA beveiliging

Keerkleppen met EA beveiliging zijn terugstroombeveiligingseenheden die worden gebruikt om te voorkomen dat er verontreinigd water terug de leiding in stroomt. De interne veer zorgt er voor dat de klep gesloten wordt zodra er water dreigt terug te stromen.
Deze groep keerkleppen met EA beveiliging bevat keerkleppen met aftap- en controlenokken en keerkleppen die voorzien zijn van een aftap- en controlekraan én geïntegreerde afsluiters om te voorkomen dat bij werkzaamheden de leiding leegstroomt. Met de aftap- en controlenokken kan, zonder de keerklep te demonteren, de werking en lekdichtheid controleren.
De keerkleppen zijn in alle posities te installeren en voorzien van het Kiwa keurmerk. De nominale werktemperatuur is 65 °C, de keerkleppen kunnen een piektemperatuur aan van maximaal 90 °C gedurende 1 uur per dag afhankelijk van de druk.

Een keerklep met EA beveiliging is een eenvoudig controleerbare keerklep. Dit type keerklep is inzetbaar tot vloeistofklasse 2; vloeibare stof, welke geen schade voor de menselijke gezondheid oplevert en geschikt is voor consumptie.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.