0
Pvc drukfittingen

Pvc drukfittingen voor waterleidingsystemen

Pvc drukfittingen gebruik je om pvc drukbuizen te verbinden en appendages aan te sluiten. Hierbij kan gedacht worden aan het aanleggen van een compleet leidingsysteem, of voor het aansluiten van een pomp. Alles om een waterleidingsysteem te maken die voldoet aan de wensen!
Met pvc drukfittingen kun je complete waterleidingsystemen aanleggen en apparaten aansluiten. Wildkamp levert pvc drukfittingen in verschillende drukklassen en diameters. De te kiezen drukklasse en diameter zijn afhankelijk van de hoeveelheid water en toegepaste druk van het waterleidingsysteem. De diameters variëren van een kwart inch t/m 6 inch en van 12 mm t/m 400 mm. De drukklassen zijn van 6 bar tot 20 bar. Zo vind je altijd de juiste drukfitting voor het waterleidingsysteem.

Assortiment

We voeren een zeer uitgebreid assortiment pvc drukfittingen zoals pvc bochten, pvc moffen, pvc knieën, pvc verlopen, pvc koppelingen, pvc puntstukken enzovoort.

Verbinden

Pvc drukbuizen en drukfittingen kunnen sterk en waterdicht aan elkaar verbonden worden door gebruik te maken van pvc lijmen en reinigers.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.