0
Viega waterleidingsystemen

Viega waterleidingsystemen

Op zoek naar een compleet waterleidingsysteem? Het assortiment van Viega heeft altijd een passende oplossing.
viega waterleidingsystemen

Viega Profipress

Op zoek naar een persfitting systeem voor koperen buizen? Dan zijn Viega Profipress waterleidingsystemen zeer geschikt en dragen bij aan een juiste drinkwaterinstallatie. Door het uitgebreide assortiment fittingen van koper of brons in de maten 12 mm tot en met 108 mm zijn ze vrijwel in elke situatie toepasbaar.

Viega Smartpress

Op zoek naar een waterleidingsysteem gemaakt van gemaakt van kunststof en dat bestand is tegen drukverliezen? Kies dan voor het Viega Smartpress waterleidingsysteem. Het Viega Smartpress systeem met SC-contur is geschikt voor drinkwater-, verwarmings- en gasleidingen waarbij geen gebruik wordt gemaakt van een o-ring, hierdoor hoef je het systeem niet meer te kalibreren wat installatietijd scheelt.

Viega Sanpress

Op zoek naar een waterleidingsysteem gemaakt van roestvast stalen (rvs) buizen? Dan is Viega Sanpress waterleidingsystemen een geschikte keuze. Dit Sanpress systeem van Viega is onbeperkt bruikbaar voor drinkwaterinstallaties. De buizen zijn van rvs en bieden de beste zekerheid tegen corrosie. Door de buizen te gebruiken met bronzen fittingen zijn ze zeer geschikt voor huistechniek en industrie.

Gereedschap speciaal voor Viega

Wildkamp heeft een groot assortiment gereedschappen voor Viega leidingsystemen. Wil je het gereedschap niet aanschaffen omdat het bijvoorbeeld voor een eenmalige klus is, dan biedt Wildkamp ook de mogelijkheid om het gereedschap te huren. Voor meer informatie hierover kan contact opgenomen worden met Wildkamp.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.