0
Viega waterleidingsystemen

Viega waterleidingsystemen

Op zoek naar een compleet waterleidingsysteem? Het assortiment van Viega heeft altijd een passende oplossing.
viega waterleidingsystemen

Viega Profipress

Op zoek naar een persfitting systeem voor koperen buizen? Dan zijn Viega Profipress waterleidingsystemen zeer geschikt en dragen bij aan een juiste drinkwaterinstallatie. Door het uitgebreide assortiment fittingen van koper of brons in de maten 12 mm tot en met 108 mm zijn ze vrijwel in elke situatie toepasbaar.

Viega Pexfit

Op zoek naar een waterleidingsysteem gemaakt van kunststof en die vormstabiel is? Dan zijn Viega Pexfit waterleidingsystemen zeer geschikt. Gebruik bijvoorbeeld het PE-XC systeem met Pexfit buis voor drinkwaterinstallaties en de PE-XC Pexfit Fosta buis voor gecombineerde installaties zoals drinkwater- en verwarmingsinstallaties. In combinatie met de bronzen koppelingen zijn ze geschikt voor vrijwel alle installaties in huis.

Viega Sanpress

Op zoek naar een waterleidingsysteem gemaakt van roestvast stalen (rvs) buizen? Dan is Viega Sanpress waterleidingsystemen een geschikte keuze. Dit Sanpress systeem van Viega is onbeperkt bruikbaar voor drinkwaterinstallaties. De buizen zijn van rvs en bieden de beste zekerheid tegen corrosie. Door de buizen te gebruiken met bronzen fittingen zijn ze zeer geschikt voor huistechniek en industrie.

Gereedschap speciaal voor Viega

Wildkamp heeft een groot assortiment gereedschappen voor Viega leidingsystemen. Wilt u het gereedschap niet aanschaffen omdat het bijvoorbeeld voor een eenmalige klus is, biedt Wildkamp u ook de mogelijkheid om het gereedschap te huren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Wildkamp.

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.