0

Viega Smartpress waterleidingsystemen

Viega Smartpress is de ideale keuze als je op zoek bent naar een geavanceerd en betrouwbaar systeem voor waterleidingsystemen. Viega Smartpress is een veelzijdig kunststof leidingsysteem dat geschikt is voor vele toepassingen binnen de bouw- en installatiesector. Het biedt voordelen zoals efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Viega Smartpress bestaat uit kunststof buizen en persfittingen van brons en rvs 316 voor extreem lage drukverliezen. De persfittingen met het SC-Contur hebben het Kiwa keurmerk, een optimale geometrie, een kleinere dimensionering wat zorgt voor minder watervolume en vermindert het risico op stagnaties. En dat allemaal zonder o-ring, waardoor installatietijd zal worden bespaard omdat kalibreren niet nodig is.

Betrouwbaarheid en Duurzaamheid

Waterleidingsystemen moeten duurzaam en betrouwbaar zijn. Viega Smartpress voldoet aan deze eisen dankzij hoogwaardige materialen en strenge kwaliteitscontroles. De buizen en persfittingen zijn bestand tegen corrosie en chemicaliën, wat zorgt voor een lange levensduur van het systeem.

Efficiëntie en Tijdsbesparing

Viega Smartpress biedt aanzienlijke tijdsbesparingen dankzij het eenvoudige en snelle installatieproces. De persfittingen kunnen snel worden geplaatst met behulp van persgereedschap, waardoor je efficiënter kunt werken.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

De materialen die worden gebruikt bij de productie van Viega Smartpress gasleidingsystemen zijn van topkwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen corrosie en slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur van het systeem.

Viega staat bekend om zijn betrouwbare producten en de Smartpress cv leidingsystemen vormen hierop geen uitzondering.

Toepassingsgebied

Viega Smartpress cv leidingsystemen zijn geschikt voor vele toepassingsgebieden binnen de verwarmingsindustrie.

  • Woningen en appartementen.
  • Commerciële gebouwen.
  • Industriële toepassingen.
  • Zorginstellingen.
  • Onderwijsinstellingen.
  • Sportfaciliteiten.

Viega Smartpress watersysteem kopen of meer informatie nodig?

Het gewenste watersysteem kan eenvoudig en snel besteld worden via onze website of gekocht worden in één van onze vestigingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat de optimale waterleidingsysteem voor jouw situatie is? Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze specialisten.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.