0
Draadgoten

Draadgoten

Op zoek naar een grenzeloos vormbaar kabeldraagsysteem? OBO draadgootsysteem is een ideale basis voor de snelle, betrouwbare en economische kabelinstallaties op alle gebieden van de professionele elektrotechnische installatie. Het systeem wordt geleverd in 3 breedtematen 100, 150 en 300 mm.

Afhankelijk van de toepassing moeten vaak bouwkundige hindernissen worden overwonnen of moeten ongewone richtingsveranderingen worden uitgevoerd, zowel horizontaal als verticaal. Met OBO draadgoten is dit mogelijk.

Het monteren van het OBO draadgotensysteem

Het is eenvoudig om de draadgoten in te korten, dus bij weinig ruimte kunnen deze veelzijdige draadgoten worden gemonteerd. De montagetijd wordt bij de keuze van een product steeds belangrijker. Het gepatenteerde verbindingssysteem van OBO kan binnen enkele seconden zonder gereedschap worden gemonteerd.

In het assortiment van Wildkamp

Bij Wildkamp vindt u een compleet assortiment draadgootsystemen, denk hierbij niet alleen aan de draadgoten maar ook de systeemtoebehoren zoals bochten, klemstukken, snelverbinders, scheidingsschotten, hangprofielen, consoles enz. Een compleet productenpakket tot in detail.