0
Elektrabuizen & kabelgoten

Elektrabuizen & kabelgoten

Wildkamp heeft een ruim assortiment elektrabuizen, kabelgoten, mantelbuizen, draadgoten en wandgoten. Voor iedere toepassing een geschikte oplossing, voor zowel woningbouw, industrie als agrarische sector.

Elektrabuizen & hulpstukken

Op zoek naar elektrabuizen en hulpstukken? Wij leveren een groot assortiment, voor elke toepassing. Naast de standaard elektrabuizen en hulpstukken hebben we ook flexibele buizen en buizen met een extra lage wrijvingsweerstand, voor het nog eenvoudiger trekken van de draden en kabels. Voor de meer kwetsbare omgevingen hebben we de slagvaste elektrabuizen en hulpstukken, deze zijn grijs van kleur.
De buizen en hulpstukken zijn leverbaar in de diameters 16 tot en met 51 mm.

Kabelgoten en -kokers

Een geschikte oplossing voor de afwerking van elektrakabels die niet in de muur verwerkt kunnen worden. Deze kabelgoten worden geleverd in de kleuren wit en crème en worden geleverd in diverse dieptes vanaf 4,5 tot en met 60 mm.

Mantelbuizen & kabelbeschermingsbuizen

Het beschermen van kabels en leidingen die onder- of bovengronds zijn verwerkt kan doormiddel van een kabelbeschermingsbuis of mantelbuis. De buizen worden geleverd in de diameters van 20 tot en met 160 mm.

Draadgoten

Draadgoten worden gebruikt in de industrie en stallen. Doordat een draadgoot geen ‘bodem’ heeft is dit geen prettige plaats voor ongedierte. De draadgoten leveren wij in de volgende breedtes: 100, 150 en 300 mm. Draadgoten zijn een economisch interessante optie vanwege de combinatie van aanschaf- en montagekosten.

Kabelgoten, industrieel

Deze kabelgoten, type RKS-Magic, worden toegepast in stallen, garages en andere bedrijfspanden. De volledige bodemstructuur zorgt voor een bijzonder goede kabelventilatie. De breedtes van de kabelgoten zijn 100, 200 en 300 mm.

Wandgoten

Wandgoten worden vanwege het strakke design en installatiegemak met name gebruikt in kantoren en hallen. De wandgoten zijn leverbaar in plaatstaal en kunststof. Door de perforaties kunnen de goten eenvoudig worden gemonteerd aan de wand of bevestigingsconsoles.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.