0
Snoeren

Snoeren

Bij Wildkamp begrijpen we dat vakmensen alleen genoegen nemen met de beste materialen. Daarom bieden wij een breed assortiment snoeren van topkwaliteit die voldoen aan de hoogste eisen. Of je nu op zoek bent naar snoeren voor industriële toepassingen, bouwprojecten of voor werkzaamheden thuis, bij ons vind je precies wat je nodig hebt.

Waarom kiezen voor snoeren van Wildkamp?

Onze snoeren zijn geselecteerd op basis van duurzaamheid, veiligheid en prestaties. We werken samen met gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat je altijd kunt rekenen op producten van hoogwaardige kwaliteit. Enkele voordelen van onze snoeren zijn:

  • Uitstekende duurzaamheid
    Onze snoeren zijn ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.
  • Veiligheid voorop
    De snoeren voldoen aan veiligheidsnormen en regelgeving, zodat je met een gerust hart kunt werken.
  • Breed assortiment
    Van standaard netsnoeren tot speciale snoeren voor zware industriële toepassingen, wij hebben het allemaal.

Hoe kies je het juiste snoer?

Het kiezen van het juiste snoer kan een uitdaging zijn, gezien de vele opties die beschikbaar zijn. Hier zijn enkele tips om je te helpen de juiste keuze te maken:

  • Lengte
    Kies een snoer met de juiste lengte voor je project. Te korte snoeren kunnen onhandig zijn, terwijl te lange snoeren kunnen zorgen voor een rommelige werkplek.
  • Dikte
    De dikte van de aders moet passen bij de stroomsterkte die erdoorheen zal stromen. Voor hoge stroomsterktes zijn dikkere aders nodig.
  • Toepassing
    Wordt het aansluitsnoer binnen gebruikt of bijvoorbeeld op een bouwplaats waar de snoer veel over ruwe oppervlakken getrokken wordt? De buitenmantel van de snoer is hiervoor van grote invloed.
    • VMvL
      Met pvc geïsoleerd. Geschikt voor aansluiting van huishoudelijke toestellen (koelkasten, stofzuigers, magnetrons, etc.).Voor niet-vochtige omgevingen.
    • RMcLz
      Met rubber geïsoleerd. Geschikt voor aansluiting van verplaatsbare elektrische apparatuur, machines, motoren, gereedschappen en andere werktuigen. De meeraderige typen zijn zeer geschikt als hulpstroomleiding van verplaatsbare elektrische apparaten, vooral als leidingen aan ruw gebruik worden blootgesteld.
    • BMqL
      Met EPR (Etheen Propeen Rubber) geïsoleerd. Geschikt voor zware toepassingen, bijvoorbeeld waarbij leidingen over ruwe en scherpe oppervlakten schuren. Wordt met name gebruikt in de bouw, op straatwerk, in de koeltechniek of bij wegwerkzaamheden.

Jouw persoonlijke aanbieding

Als je bent ingelogd, zie je hier je persoonlijke prijs voor snoeren. Maak een account aan om toegang te krijgen tot exclusieve kortingen en aanbiedingen. Voor grotere bestellingen kun je contact opnemen voor een aanbieding op maat.

Advies nodig bij het kiezen van het juiste snoer?

Onze specialisten staan klaar om je te helpen de perfecte snoer te vinden voor jouw behoefte. Neem contact op met een van onze productspecialisten of bezoek één van onze filialen voor persoonlijk advies.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.