0
YMvK installatiekabel

YMvK installatiekabel

De YMvKmB kabel is een voedings- en stuurstroomkabel met XLPE isolatie en wordt met name gebruikt bij vaste aanleg van bovengrondse laagspanningsinstallaties. De installatie van YMvKmB in kabelgoten en ladderbanen is toegestaan. Voordeel van YMvKmB kabels is dat ze moeilijk brandbaar zijn (mB).

Bent u op zoek naar kabels met een diameter groter dan 2,5 mm² en/of meer aders? Dan spreken we van maatwerk kabels en bieden we voor u.  De meeste van onze kabels zijn daarnaast per meter verkrijgbaar.

Kabelberekening

Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd*

Wanneer u voor 16.00 uur bestelt worden de maatwerk kabels de volgende werkdag geleverd bij een vestiging bij u in de buurt. Ook kunnen wij u helpen met kabelberekening. Onze specialist kan vervolgens, na opdracht, de bestelling voor u in orde maken.

*Afhalen op uw vaste vestiging of een vestiging bij u in de buurt.

Kabelberekening

Weet u niet precies welke kabel u nodig heeft, of heeft u advies nodig bij uw kabelberekening? Neem dan contact op met onze specialisten via 0523-687510. Wij hebben een aantal gegevens van u nodig, waarna wij u passend advies kunnen geven over de kabels die nodig zijn in uw situatie. U kunt ook online een kabelberekening aanvragen, waarbij u de gegevens direct invult bij het aanvraag formulier.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.