0
Zinken dakgoten

Zinken dakgoten

Bent u op zoek naar een dakgoot met uitstraling? Dan zijn zinken dakgoten een uitstekende keuze. Deze goten zijn sterk en hebben een lange levensduur. Veelal worden deze goten gebruikt voor woningen en garages.

Assortiment zinken dakgoten

Bij Wildkamp vindt u een uitgebreid assortiment zinken dakgoten. De zinken dakgoten worden geleverd in mastgoot en bakgoot uitvoering, Tevens heeft Wildkamp alle benodigde hulpstukken in het assortiment zoals; eindstukken, hoekstukken, verbindingsstukken, uitlopen en verschillende gootbeugels.

Montage

Zorg ervoor dat de gootbeugels worden verdeeld over de totale lengte van de goot met een maximale afstand van 66 cm. Om de zinken goten aan elkaar te verbinden dient u de uiteinden te zacht solderen. Door het solderen is er sprake van een waterdichte verbinding.

Zink op maat

Zink op maat nodig, maar niet de mogelijkheid of tijd om zink op maat te maken? Wij bieden u de mogelijkheid uw zink op maat te maken en snel te leveren. Al uw zinken maatwerk kunnen we op de gewenste maat (max. 3 meter) laten maken. Uw zink op maat snel nodig? Binnen 1 à 2 werkdagen na opdracht kunnen wij uw maatwerk al bij u afleveren. Wilt u meer informatie of zinken maatwerk bestellen? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop.

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Wildkamp maakt gebruik van cookies