0

Hdpe afvoerbuizen & hulpstukken

Hdpe afvoerbuizen en hulpstukken worden veelvuldig gebruikt in stedelijke, industriële en agrarische omgevingen. Hdpe buizen en hulpstukken worden met name gebruikt in situaties waarbij de temperatuur van het afvalwater sterk kan variëren. Hdpe afvoerbuizen en hulpstukken bieden betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Wat is hdpe

Het materiaal hdpe staat voor High Density Polyethylene, oftewel hoge dichtheid polyetheen. Hdpe is een thermoplastisch polymeer dat wordt vervaardigd uit polyethyleen, een type kunststof dat afkomstig is van aardolie. De term "Hoge dichtheid polyetheen" verwijst naar de specifieke productiemethode die wordt gebruikt om hdpe te maken. Hdpe wordt geproduceerd bij lage druk, wat resulteert in een hogere dichtheid van het materiaal.

Toepassingen hdpe

Hdpe buizen & hulpstukken worden met name gebruikt in situaties waarbij de temperatuur van het afvalwater sterk kan variëren. De hdpe afvoerbuizen en hulpstukken zijn geschikt voor temperaturen tussen -40 tot 80 °C en kortstondig tot wel 100 °C. Voorbeelden van toepassing zijn; afvoer in woningbouw, commerciële keukens en wasserettes, ondergrondse installaties, plaatsing in beton, regenwaterafvoer en hoogbouw.

Hdpe buizen en hulpstukken kopen bij Wildkamp

Bij Wildkamp vind je een ruimassortiment hdpe buizen en hulpstukken. Zoals een hdpe buis, knie, bocht, enz. Voor elke situatie de juiste producten. Koop de gewenste producten in één van onze filialen of bestel het eenvoudig op onze website of in de app.

Advies nodig

We helpen je graag! Wil je er zeker van zijn dat je met de juiste product aan de slag gaat? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs in één van onze filialen voor het beste advies.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.