0

Montageboard & toebehoren

Een badkamer of wc is een vochtige ruimte en kan worden betegeld of gestuukt. Om de ondergrond van de wand of het plafond geschikt te maken voor tegelwerk of stucwerk kan eenvoudig een montageboard gemonteerd worden.
Wildkamp levert zowel binnenbouwplaten als toiletplaten.

Eigenschappen

De binnenbouwplaat en toiletplaat is een stijve lichte plaat en is eenvoudig door één persoon te verwerken. Daarnaast beschikt de plaat over uitstekende isolerende eigenschappen. De plaat zorgt voor een draagkrachtige ondergrond voor tegels, stucwerk etc.

Toepassingen

De waterbestendige gipsplaat, ook wel groene gipsplaat genoemd, wordt gebruikt voor ruimten met een hogere luchtvochtigheid die niet direct worden blootgesteld aan water. In tegenstelling tot een waterbestendige gipsplaat is een binnenbouwplaat geschikt voor plaatsen die direct worden blootgesteld aan water, zoals een scheidingswand of de onderbouw van een bad. Een toiletplaat is geschikt als wand voor een inbouwreservoir, de nodige uitsparingen voor de aan- en afvoerbuizen zijn al aanwezig.

Een binnenbouwplaat, toiletplaat kopen of meer informatie nodig?

De binnenbouwplaat of toiletplaat kan eenvoudig en snel besteld worden via onze website of gekocht worden in één van onze vestigingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat de optimale binnenbouwplaat of toiletplaat voor jouw situatie is? Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze productspecialisten.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.