0
Hoveniers

Hoveniers

Als partner en totaalleverancier voor de groene sector heeft Wildkamp een ruim assortiment artikelen die benodigd zijn voor hoveniers. Daarnaast bieden we ondersteuning op maat bij de voorbereiding en uitvoering van diverse projecten. Denk aan professioneel advies op het gebied van beregening, afwatering, pompen, slangen & koppelingen.

 • De juiste producten én advies bij elk project
 • Specialist op het gebied van beregening
 • Al 50 jaar ervaring met technische vraagstukken
 • Ruim assortiment voor de groene sector
 • Altijd een vestiging in de buurt

Tuinberegening


Door klimaatverandering wordt de kans op hittegolven groter. Met een goede beregeningsinstallatie bereid je elke tuin optimaal voor op lange, droge periodes.

Iedere beregeningsinstallatie is uniek en wordt op maat gemaakt. Er wordt van een beregeningsinstallatie gesproken wanneer er gebruik wordt gemaakt van een waterbron, een tuinslang en sproeier(s). De verschillende onderdelen, zoals sproeiersdruppelslangenleidingenafsluiters en eventueel een besturingscomputer moeten op elkaar afgestemd zijn. Een goed beregeningssysteem is afhankelijk van het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en het management.

Aan de hand van deze gegevens kan er gekozen worden voor een passende beregeningsset of moet er een op maat gemaakt beregeningsplan samengesteld worden. Wist je dat onze kenners je graag helpen bij het ontwikkelen van een vrijblijvend beregeningsplan? 

Met slimme beregening is het zeer eenvoudig om gazons en tuinen in topconditie te houden. Wij hebben alle benodigdheden in huis om een complete beregeningsinstallatie samen te stellen. Kies de juiste producten en start jouw project!Alles voor het afvoeren, opvangen én hergebruiken van regenwater


Teveel of te weinig water? Wij leveren de juiste producten. Van drainage tot regenwaterinfiltratie en systemen voor opslag & hergebruik; water daar waar het hoort!

Afvoeren van regenwater

Wij leveren complete hemelwaterafvoersystemen voor het afvoeren van regenwater van daken, straten en bodem. Een hemelwaterafvoer moet voldoende capaciteit hebben, zodat er zelfs bij stortbuien geen overlast ontstaat. Op verzoek kunnen wij berekenen welke artikelen het beste toegepast kunnen worden bij jouw project. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar dakgotenhwa buizen en hulpstukken

Regenwaterinfiltratie

Door het langzaam verspreiden van regenwater in de grond ontstaat er minder wateroverlast, daarnaast is het beter voor het grondwaterpeil. Infiltreren kan op verschillende manieren:

 • Bovengronds; door verharde oppervlakte rondom een huis zoveel mogelijk te beperken. Dit kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van gras, planten of grind.
 • Ondergronds; met een infiltratiesysteem. Dit kan met infiltratiebuizen en/of -kratten. De handige Do It Yourself infiltratiekratten maken het mogelijk eenvoudig aan de slag te gaan met het infiltreren van regenwater.

Regenwater hergebruiken

Hemelwater kan hergebruikt worden: goed voor de portemonnee én het milieu. Ga je aan de slag met een groot project? Wij bieden oplossingen en bijbehorende systemen op maat zoals een zuiveringssysteem, opslagsysteem en pompinstallatie. Middels deze systemen is het mogelijk om regenwater te hergebruiken voor onder andere het sproeien van tuinen of het doorspoelen van het toilet. 

Wij leveren wat nodig is, maar kunnen ook helpen bij een ontwerp of berekening van diverse wateroplossingen. Onze kenners staan voor je klaar!


Bekijk assortiment

 • Grondkabels
  Grondkabels
 • Kabeldozen
  Kabeldozen
 • Pompen
  Pompen

Trots op jouw project?

Laat het ons weten en wie weet lichten we jouw project uit via ons platform! Geef in een korte omschrijving aan waarom dit voor jou een geslaagd project was en hoe de samenwerking met Wildkamp was. Upload een bijpassende foto en wie weet zie je jouw project terug op onze website, socials of in onze (up to date) content.
  


Alles voor het aanleggen en onderhouden van vijvers


Bij Wildkamp kun je terecht voor al jouw vijverbenodigdheden!

Vijveraanleg

Een vijver is een prachtige sfeermaker voor tuinen, of het nu een decoratief of recreatief doeleinde heeft. Als je ervoor kiest om een vijver aan te leggen, zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Welke soort vijver heb je op het oog? Wil je een vijver aanleggen met vissen, planten of met een waterval? Ga je zelf aan de slag met het aanleggen van een vijver met vijverfolie of gaat jouw voorkeur uit naar een voorgevormde vijver? Dit zijn allemaal zaken die van belang zijn voordat een keuze wordt gemaakt.

Vijverbenodigdheden

In ons assortiment vind je zowel producten die nodig zijn voor het aanleggen als voor het onderhouden van een tuinvijver. Denk bijvoorbeeld aan vijverfolie, voorgevormde vijversvijverpompen en verlichting voor vijvers.


Bekijk assortiment


Wil je advies over de aanleg van vijvers, het onderhoud of over bepaalde vijverbenodigdheden? Onze kenners kunnen je ondersteunen bij jouw vijverproject. Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice of ga naar jouw dichtstbijzijnde vestiging.

 • Worteldoek
  Worteldoek
 • Vijverpompen
  Vijverpompen
 • Tyleen buizen
  Tyleen buizen

Onze kenners helpen jou graag bij het berekenen van kabelwerk

Om ervoor te zorgen dat een elektra-installatie goed en veilig werkt is het belangrijk dat de juiste kabels gebruikt worden. Hierbij is het van belang dat de diameter van de geleider groot genoeg is. Dit is belangrijk, want als de diameter van de geleider te klein is kunnen er gevaarlijke situaties optreden. Hierbij moet voorkomen worden dat de diameter ook weer niet te groot gekozen wordt: dit maakt de kabel onnodig duur. Daarnaast moet voor elke situatie het juiste type kabel gekozen worden. Denk hierbij aan de omgevingstemperatuur, het medium waar de kabel doorheen gaat, komt de kabel in de grond, enzovoort.


Voor een goede kabelberekening hebben wij een aantal gegevens nodig. Wens je advies bij het berekenen van jouw kabelwerk? Vul het formulier in op deze pagina, wij streven ernaar je dezelfde (werk)dag een berekening op maat te sturen.

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op.. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.