0
Prijsindicatie tuinen beregening

Prijsindicatie aanleg beregening voor verschillende tuinen

Het aanleggen van een efficiënt en betrouwbaar beregeningssysteem is een belangrijk aspect bij het creëren en onderhouden van tuinen. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat een beregeningsinstallatie een flinke investering is. Maar een beregeningsinstallatie hoeft niet veel te kosten. Het totale prijskaartje ligt, behalve aan de grootte van de tuin, nog meer aan de specifieke wensen van de tuinbezitter.

Van een basisuitvoering tot een volautomatische beregeningsinstallatie: onze specialisten helpen met het ontwerpen van een beregeningssysteem op maat. Omdat elke tuin, maar ook de wens van de eigenaar anders is, is beregening maatwerk. Er zijn geen vaste prijzen te noemen, maar wel richtprijzen. We hebben per type tuin 3 uitvoeringen uitgewerkt met een indicatieprijs. Zo weet je waar je aan moet denken bij de aanschaf van een beregeningsinstallatie.

Of het nu gaat om een kleine (stads)tuin, middelgrote achtertuin of een volledig aangelegd landschap. Bij onze kenners ben je aan het juiste adres voor het aanvragen van informatie of een op maat gemaakt beregeningsplan. Maar waar moet je aan denken bij de kosten van een beregeningssysteem? Naast het type uitvoering is het formaat van de tuin ook een belangrijke factor.

Direct de opties voor de verschillende tuinen bekijken? Selecteer hieronder om welk type tuin het gaat en bekijk de uitvoering met prijsindicaties.

 • Kleine tuin - 150 m2
  Kleine tuin - 150 m2
 • Middelgrote tuin - 250m2
  Middelgrote tuin - 250m2
 • Grote tuin - 450m2
  Grote tuin - 450m2

Wanneer het gaat om het geven van een prijsindicatie voor een beregeningsinstallatie houden onze specialisten rekening met verschillende factoren. De belangrijkste indicatoren voor een prijsindicatie zijn de gewenste functionaliteiten en de omvang van de tuin.

Let op: aan de prijsindicaties kunnen geen rechten worden ontleend en omvatten de kosten alleen materialen en niet de aanleg zelf. Daarnaast is een beregeningsplan maatwerk en kan het op maat gemaakte plan afwijken van onderstaande opties.

Onze beregeningsspecialisten zijn opgeleid in het maken van beregeningsplannen. Als gediplomeerde specialisten gaan ze graag aan de slag met een plan voor jouw project of tuin. Deze professionele ontwerpen worden door hoveniers gebruikt als basis voor een slim en efficiënt beregeningssysteem.

Prijsindicatie tuinen

We bieden 3 hoofduitvoeringen aan, elk met specifieke eigenschappen. Hieronder in het kort de verschillende uitvoeringen.

 1. Basis
 2. Standaard
 3. Compleet

1. Basisuitvoering

De basisuitvoering is een eenvoudig en kostenefficiënt systeem met alleen de meest essentiële onderdelen. Kies je voor dit systeem? Dan moet je er rekening mee houden dat je soms langer moet beregenen. Bij dit systeem kan het namelijk zo zijn dat de sproeiers geen volledige dekking hebben (head-to-head). Daarnaast moet de installatie handmatig aan- en uitgezet worden. Tot slot heeft de pomp een gemiddelde levensduur.

2. Standaarduitvoering

Deze optie biedt meer functionaliteit en controle over het beregeningsproces. Bij deze uitvoering wordt een volledige dekking van sproeiers toegepast.  Hierdoor hoeft er minder lang beregend te worden. Daarnaast bevat deze uitvoering een beregeningscomputer. Hierdoor kan het systeem geprogrammeerd worden. Specifieke tijden instellen voor de verschillende zones is ook geen probleem met deze computers. Deze uitvoering wordt vaak gebruikt voor tuinen met verschillende plantensoorten en grasvelden. Tot slot heeft de pomp een lange levensduur.

3. Complete uitvoering

Complexe landschappen beregenen met volledig automatische beregening? Dan adviseren we een compleet beregeningssysteem. Geavanceerde functies als bodemvocht- en regensensoren, weercompensatie- en integratie met slimme technologie maken deze uitvoering compleet. Met dit systeem kun je de beregening nauwkeurig afstemmen op de specifieke behoefte van elke plant, rekening houdend met weersomstandigheden en optimale waterbesparing. Tot slot heeft de pomp een lange levensduur.

De prijsindicatie is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de tuin. Een beregeningsplan aanvragen? Onze beregeningsspecialisten denken graag met je mee en maken een plan op maat voor de tuin.

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.