0
Hozelock

Tuinieren wordt nu nog leuker!

Hozelock 

Een leeg hoofd, minder stress en maximaal ontspanning, dat is wat tuinieren kan doen! Of het nu gaat om bewateren, planten of snoeien, tuinliefhebbers genieten van tuinieren en van een tuin die bloeit en groeit. 

Het uitgebreide Hozelock assortiment is ontworpen door tuinliefhebbers voor tuinliefhebbers. Dit betekent dat er uitgebreid onderzoek is gedaan naar de behoeftes en wensen van tuineigenaren. Al 60 jaar specialiseert Hozelock zich in innovatieve oplossingen om tuinen te laten bloeien en tot leven te brengen. Met nieuwe en slimme manieren en gereedschappen om het werken in de tuin nog leuker en makkelijker te maken. En deze kennis, vakmanschap en passie zie je terug in het gevarieerde aanbod van tuinbewateringsproducten, drukspuiten en vijverproducten. Kijk snel verder wat het assortiment van Hozelock voor jou kan betekenen. 

 • Filterpompen
  Filterpompen
 • Slanghaspels
  Slanghaspels
 • Hand- en pistoolsproeiers
  Hand- en pistoolsproeiers
Appendages

Tips van Hozelock 

Verzorging en bescherming van planten

Ziekten, ongedierte, onkruid en het weer kunnen flinke gevolgen voor de gezondheid van jouw planten. Het is daarom extra belangrijk om planten te beschermen en voorzorgsmaatregelen te nemen. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen! Regelmatig onkruid wieden en het verwijderen van plantenresten zorgen ervoor dat er minder onderlinge competitie tussen planten (dus ook onkruid) is voor de beschikbare voedingsstoffen en ruimte in de tuin. Ook wordt ziekte en ongedierte hiermee  voorkomen.

Onkruid verwijderen

Elk jaar krijgen we er weer mee te maken. Onkruid! Wist je dat wieden met de hand meer kwaad dan goed doet omdat door het met de hand omspitten van de grond bodembewegingen veroorzaakt waar onkruidzaden naar de oppervlakte komen en kunnen ontkiemen. Andere en betere methoden zijn:

 • Elektrisch wieden (veiliger en goedkoper dan met chemicalien) met de Green Power Thermal Weeder. 3 seconden op elk onkruid is al genoeg! 
 • Gas onkruidverwijderaar zonder gebruik van chemicaliën en werkt op alle gangbare modellen Butaan of Propaan gasflessen. De Thermal weeder wordt compleet geleverd inclusief 5 meter gasslang en is geschikt voor grotere oppervlakten.
 • Sproeiers. Voor grotere oppervlaktes gebruik je de sproeiers met een onkruidverdelger naar keuze. Zijn verkrijgbaar in verschillende maten! 

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.